Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Drogériák, online

Prevage Eye Advanced Anti-Aging Serum

Hozzáadva 2012.11.18.by

Trixi

Öregedésgátló szérum szemkörnyék ápolására.

21 900 Ft-tól

2014.12.27. 05:40

Kombinált bőr
Tág pórusok

Eddig sosem volt komolyabb szemkörnyék áplom, ez az első, lehet, hogy ezért is hatott. Megláttam az első ráncom és kétségbe estem, és most nincs, csak az ami a szemem alatt volt, de az 13 éves korom óta megvan. Sárga fényes csillogós kis krém, nem zsíros, nem ragad. Gombostűfejnyi elég egyszerre, a szemhéjamra is szoktam tenni, nehogy nekem öregségemre lógjon. Tőlem személyit kérnek 26 évesen a liquor store-ban és a dohányboltban, imádom, tavaly senki sem kért, ez minden pénzt megér.

Utoljára szerkesztve: 2012.11.14. 11:51 - 2012.11.14. 11:11

Kombinált bőr
Bőröregedés

Viszonylag új termék, új fejlesztés, ahogy az üzletben megtudtam. Mindenfajta szemkörüli bőrproblémát orvosol elvileg: ráncok, elszíneződések, sötét karikák, puffadás ellen hat. Ja, és egy csepp elég, rendkívül takarékos. Beruháztam hát, ebben a korban már kell valami ütős. Űrtechnológiát idéző ezüstös tubuska, spéci adagolófej, gusztusos. Máris érzem, hogy ez tudhat valamit.Tényleg kevés kell belőle. Felkenéskor selymes érzés, hamar beszívódik, máris sminkelhető. Kb. 3 hónap alatt fogyott el a 15 ml, napi 2-szeri használattal. Sajnos a hatásáról nem igazán tudok mondani semmit. Lehet, hogy a jövőben fogom érezni :) Nekem mondjuk csak apró ráncocskáim vannak a szemem sarkában, fő problémám a szemöldök alatti rész feszesítése, sajnos ebben nem segített. Talán, akinek láthatóbb, jelentősebb problémái vannak, alaposabb véleményt tud mondani róla. Az ára miatt levonok a pontokból, tragikusan drága (rengeteg az összetevője, nem spóroltak, de jó sok tartósítószer is van benne).