Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Kézkrémek
Lelőhely: Online

eos Shea Better Hand Cream Lavender

4.7
Hozzáadva 2024.04.12.by

limonade

• Shea vaj tartalma révén 24 órás hidratáltsagot biztosít
  • Gyorsan felszivódó formula, nem hagy zsíros érzetet, mélyen hidratál
  • Finom levendula illattal
  • Levendulavirág kivonatot, sheavajat-, avokádó- és Jojobaolajat tartalmaz
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt, hypoallergén
  • Állatokon nem tesztelték
  • Glutén-, parabén-, ftalátmentes

Utoljára szerkesztve: 2021.11.17. 17:09 - 2021.11.17. 17:05

Jó kis kézkrém, többször is újravásároltam, szerettem kenegetni.Bevallom, leginkább az illata miatt vettem újra és újra, imádom a levendulát, és mindent, ami levendulás! :)Na persze önmagában a levendulás illat nem lenne elég, ha nem győzött volna meg maga a termék minősége.Amúgy nem igazán vagyok oda az EOS termékekért, de ez tényleg bevált.Ekcémás a bőr a kezemen, ami hideg időben szinte gyerekkorom óta, az utóbbi 2 évben pedig az állandó kézfertőtlenítőzés miatt már szinte állandóan, télen-nyáron véresre repedezik, ég és borzasztóan fáj….. emiatt éjszakára testesebb, sűrűbb és illatmentes krémet használok, de nappali használatra ez az EOS nagyon bejött.Jó az állaga, könnyen felszívódik, nem irritálja az ekcémás bőrömet (sok illatanyagos krémtől viszket), az illata pedig isteniiiiii! :)Most éppen más kézkrémeket használok, de bármikor szívesen újraveszem, ha belebotlok valahol.

2021.04.26. 16:27

Extra száraz bőrrel, főleg kezekkel "áldott meg" a genetika. Eddig csak a Neutrogena krémeivel mentem valamire, ez azonban egy olcsóbb és illatosabb alternatíva.

2021.04.26. 15:42

Szuper az illata és az állaga. Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést maga után. Kifejezetten jó a hidratáló hatása is, erősen kiszáradt területtel is elbír.

2021.03.30. 22:03

IMADOM! Az illata isteni finom, és pihe puha lesz a kezem, nem irritál. Újravevős.

2020.10.12. 15:17

Szuper termék, mennyei illattal. Puha lesz tőle a kezem, nagyon szeretem! Semmi negatívumot nem tudok róla mondani.

2020.07.04. 09:06

Átlagos hidratálás, gyors beszívódás. Enyhe levendulás illat