Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Marionnaud

Erborian Ginseng Infusion Nappali Krém

3.5
Hozzáadva 2018.11.29.by

Melda

Komplex bőrfiatalító nappali krém.

A legszélesebb spektrumú öregedés elleni készítmény. Simává, rugalmassá teszi a bőrt a hatéves koreai vörösginzeng és más természetes koreai gyógyfüvek segítségével. Mind a nappali, mind az éjszakai formula olyan hatékony tápanyagokat tartalmaz, amelyek tompítják a mélyebb ráncokat is. Serkenti a mikrokeringést, hatékonyan táplál, rövid idő alatt visszaadja a bőr természetes vitalitását, mely ragyogó lesz, megtelik energiával, és csökkennek az öregedésre utaló jelek.

19 490 Ft-tól

2018.11.15. 20:25

Nagyon illatos, finom, kellemes krém. Kisimul az arcom tőle. Ragyog is. Jól lehet rá sminkelni. Kifejezetten jót tesz az összképnek. Nekem való hidratáló. Se nem kevés, se nem sok. Pontosabban egy dologban kevés, egyben pedig sok. Fényvédelem terén kevés, árban pedig sok. De ha valaki más termékkel oldja meg a fényvédelmet, és az árát is megfelőnek tartja, ráadásul az én korosztályomhoz tartozik, annak ez tökéletes nappali hidratáló krém.

2017.01.08. 10:12

Termékmintát kaptam belőle. Lágy textúrájú krém. Hamar beszívódik. Télre kevés,inkább a tavaszi és nyári időszakra ajánlott. Allergiát nem okozott. Egy sima hidratáló krém,ami túlzottan drága.