Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Essence Soft & Natural Alapozó (régi)

3.8
Hozzáadva 2015.12.21.by

füstös hóvirág

2018.08.14. 14:10

nagyon régen ez volt az első alapozóm. a színe nem jött be, a legvilágosabb árnyalat is sötét és túl sárga volt nekem, nem volt olyan kellemes az állaga, elég hamar átfénylett vele a bőröm. kb. a felét használtam el az évek alatt, nem romlott meg gyorsan, aztán kidobtam. szerencsére az évek során találtam jobb alapozót, persze drágább kategóriában.

2015.11.24. 11:44

Sajnos túl sötét az én bőrömhöz, ezért nem tudom elhasználni. Az illata kellemes, fedése közepes. Egész jó kis alapozó, de nem venném újra.

2015.09.16. 11:10

nyáron nagyon lebarnultam ezért szerettem volna egy sötétebb alapozót. viszont mivel ki fogok hamar világosodni, nem akartam túl sok engergiát, pénzt fektetni a dologba. erre esett a választás. nekem tetszik, nem nehezíti el abőröm, szépen lehet rá sminkelni, azt hiszem a 4es árnyalat van meg belőle, nekem jól passzol az arcszínemhez. nem lett a kedvencem, de pót vagy átmeneti alapozónak tökéletes.

2015.01.12. 18:53

Az árához képest jó. De nem a kedvencem..

2014.11.12. 20:10

Nem vált be, ennél már találtam sokkal jobbat.

2014.11.03. 22:45

Nem viszketek tőle, ami már önmagában teljesítmény. A fedése nem tökéletes, de javít rajtam, tehát elégedett vagyok, pláne ennyi pénzért. 5 csillagot majd az igazi kap, ha megtalálom egyszer.