Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Eveline Cosmetics Sun Napvédő Arckrém SPF50

2.8
Hozzáadva 2023.05.18.by

vereille

Aktív hatású arckrém napozáshoz ill. a nap sugárzás káros hatásaival szembeni mindennapos védelemhez. A termék a napsugárzással szemben fokozottan érzékeny személyek számára kifejezetten ajánlott. Az UVA ill. UVB szűrők legújabb generációja valamint B karotin tartalma intenzíven véd a napsugárzás káros hatásaitól. Erősíti a bőr önvédelmi rendszerének aktivitását. A krém hidratáló összetevői védik a bőr mélyebb rétegeinek kiszáradását. Javasolt érzékeny és napallergiára hajlamos bőr esetében is. A termék használata javasolt anyajegyes, szeplős és nappal szemben különösen érzékeny bőrre is.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.08.14. 12:16

Én 2x használtam csak, nagyon nehéz állaga van és csípte a szemem egész nap, másnapra ki is pattogtam tőle. Hamarabb kellett volna utána olvasnom!

2024.08.01. 13:45

Sajnos, beválasztottam én is. Én medencében való fürdés előtt kentem fel, és sajnos belement a szemembe és a számba is. Eléggé csípte a szemem, és keserű volt. Tudom, nem evésre készült de akkor is. Valóban elég nehéz krém, ennek fogom újra venni.

2024.06.21. 06:18

Olvasgatva a kommenteket meglepődtem, hogy ennyire rossz értékeléseket kapott a krém. Lehet, hogy változott az összetétele?Most fog elfogyni az első tubus, elégedett vagyok vele.Én nem smink alá, hanem vízi sportolásnál használom és felkenem a szemem környékére is.Különösebb illatát nem éreztem, felkenéskor valóban hagy egy fehéres réteget, amit az én bőröm hamar beiszik. A felkent mennyiséggel kísérletezni kell, mert testesebb krém. Nálam nem kukacosodott, de én nem sminkelek rá, max szemceruza és spirál, ami rákerül.A bőröm szereti, nem okozott bőrproblémát.Tavaly nyáron sokat voltam benne vízen és vízparton, sosem pirultam le benne vagy égett meg a bőröm, ha ezt kentem fel.Számomra megbízhatóan működik a fényvédelme.

2024.01.20. 16:36

Valamennyit sikerült elhasználnom belőle, de egyáltalán nem szerettem. Nehéz érzetet hagy, nehezen szívódik fel, smink alá rettenetes.. nyaralás alatt tengerpartra elhasználom, mert sajnálom kidobni ilyen ár mellett.

2024.01.05. 11:48

Életem legelső fényvédője, sikerült sikeresen beleválasztani😅 nem… ráadásul nyáron használtam, ha megizzadtam és belement a szemembe nagyon csípte. Fehér réteget hagy, és ha víz vagy izadtság éri az arcod, egyből fehér lesz. Gondoltam, ha az összes fényvédő ilyen lesz, akkor köszönöm nem kérek belőle, inkább leszek ráncos. De a Revuele Sunprotect megváltoztatta a véleményem a fényvédőkről🙏🏼

2023.10.14. 10:55

A világ legrosszabb fényvédője, komolyan. Sajnos én nem tesztelésre kaptam, de még a 2500 Forintot sem érte meg kiadni érte. Azt nem is firtatom inkább, hogy a leghitványabb, legirritálóbb, környezet és korall pusztító fényvédő összetevőket tartalmazza, de, hogy mennyi féle parabén és még formaldehid is van benne...Erősen parfümös, olyan nagymama pacsulija szaga van, az állaga közepesen testes, viszont annak ellenére, hogy hibrid fényvédő, fehérebb réteget hagy, mint a csak fizikai szűrőket tartalmazó termékek. Elképesztően ragad, megfelelő mennyiségben felkenve el sem dolgozható, az arcom átváltozott porszívóvá :D Nehéz, fullasztó érzést hagy a bőrön, nem hagyja "lélegezni" a bőrt, mindenhogyan pereg, és legalább 3 árnyalatot fehérített a bőrömön, pedig eleve világos bőröm van.Eldolgozhatatlan, egyszerűen egy bizonyos pont után nem tudod tovább dolgozni, de az arcod még fehér...Ez az a fényvédő, ami a jó ára és kiszerelése ellenére sem éri meg a vásárlást. Higgyetek az itteni véleményeknek, tényleg szörnyű, mindenki kerülje el jó messziről.

Piactér

Több mutatása