Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Gigi Eye Care Intenzív Szemkrém

2.7
Hozzáadva 2018.11.16.by

eperjeske

Gazdag hidratáló, luxus tápláló készítmény a szemkörnyék ápolására. Kezeli az öregedés jeleit, sötét karikákat, a szem duzzanatát és az UV-sugárzás okozta károsodásokat. Fenntartja a megfelelő nedvességtartalmat a bőrben. Puha és sima bőrfelszínt eredményez. Erősíti a bőr kötőszövetét, fokozza a sejtosztódást. A fáradtság jeleit minimalizálja.

Kiszerelés: 25 ml

11 000 Ft-tól

2018.02.23. 11:44

Tetszik a krémes állaga és nagyon kellemes a szememnek, esténként szoktam használni lefekvés előtt. A 25ml-es tubus sokáig elég.

2017.05.14. 20:02

Kozmetikusomtól vásároltam, még amikor kerestem a megfelelő szemránckrémet. Elég borsos az ára, viszont a 25 ml-es mennyiség sokáig elég volt. Fehér krém, kellemes illattal. Állagra nehezebb, több idő kellett a beszívódáshoz. Viszont utána könnyen sminkeltem rá. Reggel és este használtam. Kifejezetten jól hidratált, reggelre egészen kipihent lett a tekintetem. Viszont az aprócska kezdeti ráncokra hatástalan volt. Nem ez volt az igazi. Egy ilyen krémtől sokkal többet vártam, főleg ilyen árkategóriában. Azóta találtam jobbat és olcsóbbat.

2016.02.19. 17:00

Nagyon tetszik a finom állaga és a diszkrét illata.Pillanatok alatt beszívódik és már az első használat után reggelre kevésbé volt "táskás" a szemem.Kifejezetten hasznos akkor ha nem aludtam eleget és másnap mégis pihentnek kell kinézni.Ha véletlenül a szemembe megy,akkor sem csíp,nem véletlenül írják rá hogy szemészetileg is tesztelték.A Gigi márkában ezúttal sem csalódtam,biztosan újraveszem.

2013.06.20. 05:57

Azért vettem ezt a krémet, mert a szemkörnyékemnél száraz és már kissé ráncos a böröm. Több mint 5 hónapig használtam, se nem hidratál, se nem ránctalanit. Viszont nehezen szivódik be és könnyezett tőle a szemem. Szerintem totál pénzkidobás.

2013.03.04. 09:36

A krémes állaga kifejezetten tetszett, könnyű felkenni és nem ragad utána a bőr.Két hete használom és azóta irritáció nálam nem jelentkezett, tény még a ráncoknál sem vettem észre különösebb hatást, bár nem is figyeltem, hogy milyen volt milyen lett.

2012.11.29. 14:51

Nagyon irritálta a szemem!Könnyezett,csípte,tiszta piros volt,homályosan láttam tőle!Pedig tényleg csak a szemkörnyékemre tettem,szigorúan elkerülve a szemem!Hiába!:(