Heloise
Multifunkcionális hidratáló krém és tökéletes sminkalap egyben, mely gyors hidratálást és egészséges fényt biztosít.
3 árnyalatban kapható
2023.07.10. 23:41
Sminkalapként használom, hidratál és enyhe csillogást is ad a bőrnek. Az illata pedig isteni.
Utoljára szerkesztve: 2022.11.24. 10:24 - 2022.06.21. 10:09
22.06.21.:Uh, a szaga...émelyítő.Elég fényes, ha többet visz fel az ember, mint szeretne, de enyhül, ahogy felszívódik. Fényesebb, mint a FAB hasonló terméke, de sokkal folyekonyabb is. Nem annyira tapláló mint vártam, kevéssé hidratál. Elhasználgatom azt a kis kiszerelést, amit a márka szemranckréméhez kaptam, de többé nem kérek belőle. Nyárra úgy ahogy megteszi. Nagyon gyenge 3-as.Frissítés: Valójában megkedveltem a végefelé. Na nem az illatát, de ahogy "öregedett" a krém, úgy lett enyhébb. Ez egy tégelyes kiszerelés volt. Szóval a szerény hidratáló képességgét rétegezéssel oldottam meg, toner és hidratáló ment alá. Az arccsontomra pedig tettem ebből még egy vékony réteget finoman beütögetve, ami olyan lett, mitha egy leheletnyi highlightert tennék fel, de inkább bőrfénynek titulálnám. Amikor nincs kedvem sminkelni, de valamit javítanék az arcomon, ez a cucc jól jön(ne). Így lehet 4 csillag. Vajon lehet még kapni?
Utoljára szerkesztve: 2021.09.23. 20:30 - 2021.09.03. 11:59
Nagy rajongója vagyok a Mac strobe creamjének, gondoltam ez is megér egy próbát. Meg merem kockáztatni, hogy ugyanolyan jó, sőt, a Glowstarter sokkal jobban hidratál és az alapozóval valami csodásan keveredik, teljesen eggyé válik vele, nem lesz túl csillámos, mégis annyival szebb az összhatás, hogy ha meghívnak egy Oscar gálára, oda is ezt kenném :D A Bourjois Always Fabulous stickjével használom, nekem nem kukacosodott, bár ez nem is "sima" alapozó. Az illata engem mogyorós kekszre emlékeztet, nem rossz, de a Macnek jobb illata van, és jobb érzés felkenni, de a Glowstarter szerintem sokkal látványosabb és szebb az arcon. Hiába púderezem túl a fejem, akkor sem ráncosodok be, ha ezt használom primernek. Ha elfogy, újravevős lesz. Nude Glow árnyalatom van egyébként, arany csillámos, de nem vészesen (én inkább ezüst párti vagyok).Update: ez tényleg csodaszer! Viszem mindenhova, használom hétköznap is, ha megyek valamerre (sima sarki éttermes kajálás). Egyszerűen annyival gyönyörűbb az alapozó a fejemen, ha ez a primerem, hogy igazából nem vagyok hajlandó egy simát felkenni, amíg ez kitart. A "majd az unokám esküvőjére jó lesz" hozzáállás nem az enyém, sajnálom :D Csak jobb, mintha rámromlana...
2021.03.25. 12:04
Sajnos nekem nem vált be mert ha alapozót viszek fel rá akkor kukacosodni és peregni kezd, így sminkelés előtt használhatatlan, pedig pont hogy egy hidratáló és primer lenne egyben. Egyébként tetszene mert szép fényt ad a száraz bőrömnek és egyenletes bőrfelszínt biztosít. Az illata viszont számomra túl erős, bár sajnos ez a többi Glamglow termékre is elmondható.
2019.09.07. 10:35
Egy Glamglow szettet kaptam ajándékba, abban volt a Nude Glow. Én a pakolások miatt szerettem volna a szettet, ez amolyan bónusz volt. Kombinált bőröm van, ezért én ügyelek, hogy hova kenek belőle, ha magában használom, mivel ez a krém apró csillámokkal is fokozza a fényt, ami zsírosodásra hajlamos területeken kifejezetten előnytelen. Tényleg nagyon erős az illata, de szerencsére viszonylag gyorsan elillan. Számomra nem az álomhidratáló, de az utóbbi időben úgy kezdtem használni, hogy összekeverem az éppen használt krémemmel és így viszont csak egy nagyon lágy, kellemes ragyogást kölcsönöz a bőrömnek, ami tetszik. Ettől függetlenül nem venném meg külön.
2018.01.13. 14:36
Kipróbálásra a 3 darabos kis kiszerelést vettem meg amiben megtalálható mindhárom szín. Az illata eleinte furcsa volt és erős, de hozzászoktam, nekem a narancsos csokira hasonlít. :-) Mindhárom árnyalatot használom csak kicsit másképp, a Sun árnyalat önmagában is ad egy kis színt így ha nem szeretnék sok sminket viselni akkor erre esik a választás egy kis korrektorral. Jól hidratál, nagyon szép fényt ad, sokkal szebben mutat rajta az alapozó. Valószínűleg teljes kiszerelésben is be fogom majd szerezni a Sun árnyalatát. Megy az 5 csillag.