Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
juditkaa70
Mélytisztító, faggyútermelést szabályozó szérum. Aktív faszént és eukaliptuszt tartalmaz.
2021.04.11. 14:53
Száraz részeimen kicsit irritál, de esti használat mellett, nappal fényvédővel szépen működik.
2020.12.26. 19:00
Remekül szuperál,komolyan mondom,mint egy filter,a bőrt matton tartja,egységesíti,púrusokat finomítja . A maszkkal ellentétben ezt egyáltalán nem mondanám agresszívnek,nem hiszem,hogy bárki bőrét is nagyon bántaná,azon a bőrön meg,amire ajánlva van csodát tesz. Nem szárít,annyira nem,hogy kicsit hidratál is (mondjuk az én bőröm zsíros-kicsit sem vízhiányos,úgyhogy ami nekem kell hidratálás,arra képes). Csak és kizárólag önmagában nem tudom milyen,szerintem olyan nem létezik ,hogy egy termék végezzen el minden munkát ,de jó rutinba remekül beleillik,