Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
blankapanka
2022-ben megújult összetétel!
Hidratálja és táplálja a száraz, nagyon száraz bőrfelületet. Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést a bőrön. A búzacsíra gazdag E-vitamin forrás, mely táplálja a bőrt, védi azt a környezeti hatásokkal szemben. Az édes mandula hatékony természetes hidratáló, hatékonyan ápolja még a nagyon száraz bőrfelületet is.
Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű
2024.07.26. 15:00
Indiában szerettem meg a himalaya termékeket. Ez is jó! Bár a naturkozmetikumokat kedvelem legjobban, ezért csak 4 pont
2024.04.15. 06:19
Nagyon sok ! Öreges a szaga ami egész nap érezhető és nem szívódik be .
2023.05.15. 13:05
Meglehetősen súlyos krém, téli testápolónak ajánlanám. Nehéz krém, de ahhoz képest elég jól beszívódik, kézre is megfelelő.
2023.04.17. 10:53
Évek óta újraveszem. Ár-érték arányban nagyon jó, a téli időszakban is kiváló a kezeimre, gazdag krém, viszont könnyen be tud szívódni, és emellett nagyon kellemes illata is van!
2022.04.27. 07:14
Sírni tudnék a boldogságtól! Ha lehetne kismillió csillagot is adnék!Évek óta mérhetetlenül fájdalmas kézszárasságtól szenvedtem, már mindent is kipróbáltam eredménytelenül. Fájt mindentől és már gumikesztyűben tudtam csak mosogatni az utóbbi hetekben, míg nem rátaláltam erre a csodára. A repedezett, sebes, rinocérosz bőrű kezemből csodát varázsolt 1 hét alatt. (naponta min. 3x kentem/kenem) Puhább és rugalmasabb a kezemen a bőröm mint tini koromban. :D Imádom és következőnek ipari mennyiséggel beszerzek (mielőtt ne adja isten megszűnne a polcokról)Ha száraz kéztől szenvedsz Te is akkor adj neki egy esélyt és a kezeidnek is, hogy olyan lehessen mint régen!
2022.03.20. 10:03
Alapvetően sosem volt szükségem erős hidratálókra az arcomon, de a bőrgyógyászom által felírt kenőcsök nagyon szárítanak, ezért muszáj volt valami erősebb hidratáló után néznem. Ez a termék tökéletesen teszi a dolgát, nagyon szépen rendbehozta a kiszáradt bőrömet, és azóta is csak ezt használom.