Hajfestékek

John Frieda Go Blonder Színvilágosító Spray

4.2
Hozzáadva 2023.05.31.by

nikike78

Természetes szőke hatás fokozatosan. Citrus és kamilla kivonattal. A hajszárító melege fokozatosan világosítja a hajat. 3-5 kezelést követően látható eredmény. Nem alkalmas középbarna és sötétebb hajszínek világosítására.

2024.05.14. 22:53

Már egyetlen használat után is határozottan világosodik tőle a hajam. Természetesen szőke, de kicsit sötétebb színű a hajam eredetileg és gyönyörű aranyszőkévé válik a használatával. Éve óta használom időről időre és nagyon elégedett vagyok a hatásával, a hajam sem roncsolódik a használatától.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.13. 13:55 - 2023.06.22. 18:04

A fenébe, most megkapja az 5 csillagot, aztán tuti el fog tűnni, mint a Sunkiss Jelly és akkor biztos elsírom magam :D No a lényeg, hogy az egyébként is szőke, de ősz-télre besötétedő hajamat 2 alkalom után teljesen kiszőkítette. Abszolút nem szárított ez a két alkalom, pedig botrány szöszös a hajam. Hamvasítani érdemes utána, mert eléggé "pipisárga" lesz. Najó, bár én az itt megadott ár alatt vettem, azért brutál drága!

2022.09.18. 13:24

Nekem extrém rövid hajam van, így nagyon megéri az árát.. Év elején le kellett nyírnom pár hónapra a hajam teljesen, de azóta sűrűbb, mint valaha és ez a termékcsalád még szerethetővé is teszi ezt a kényszerből rövid hajat. A sampon és a kondicionáló is működik magában, de ez a spray azért rendesen hozzájárul a világosításhoz, szeretem.Nagyon szuper ez a 3-as kombináció, rengeteget világosodott a hajam, így sokkal jobb.

2022.03.20. 19:52

Én direkt az egész hajam világosítására vettem. Hosszú szürkés sötétszőke hajam van aminek a vége gyárilag sokkal de sokkal világosabb. Na én ezzel szépen fujkálom az egészet minden hajmosás után. Mostmár a flakon majdnem elfogyott és megkaptam az első dicséretet, meg hogy befestettem-e. Nagyon elégedett vagyok vele. Nem rontott a hajam minőségén, szépen világosítja. Ha elfogy megállok meglátom visszatér e az eredeti állapotára.

2021.11.26. 10:34

Az általam próbált H2O2-s hajvilágosítók közül szerintem ez a legjobb. Nincs orrfacsaró, szúrós szaga, befújás után nem ragasztja össze a hajszálakat és szépen világosít. Én csak a hajhossz utolsó 1/3 ára tettem mindig, így nem tudom mit tesz a fejbőrrel. Kb 1,5-2 hetente használom a téli időszakban, nyáron nem használom

2021.06.27. 08:46

ésszel használva, egy nagyon jó kis termék tud lenni! nekem természetes barna hajam van, ami évekkel ezelőtt balayage technikával szőkítve lett. azóta folyton “ingázom” fejben a kicsit szőkébb és kicsit barnább között, évszaknak megfelelően. nyáron ezért ezzel a spray-jel néha átfújom, szép “természetes” hatást kölcsönöz.