Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Madi
C-vitaminos szérum, mely segít kiegyenlíti a finom vonalakat és csökkenti a sötét foltok megjelenését, miközben javítja a bőr textúráját.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.12. 00:30 - 2024.10.11. 20:54
A "csoda C-vitaminos szérumom". Áprilisban szereztem be Vinteden potom 10.000-ért (teljes ára azért nem magyar pénztárcához van szabva), azóta létezni sem tudok nélküle. Menstruációs ciklus alatti hormonális pattanásaim kordában tartja, sokkal-sokkal hamarabb tűnnek el a hegek, és a foltokat is nagy mértékben halványítja. Kijelenthetem, hogy látványos a hatása, mióta használom, a pattanás utáni hegek, amik előtte 1 hétig rontották az arcképet, most 2-3 nap alatt behegesednek, majd eltűnnek (folt persze marad, de az se olyan látványos, mint korábban). Nekem életmentő termék.
Utoljára szerkesztve: 2021.12.17. 20:57 - 2021.06.16. 15:50
Két és fél éve használom, imádom! Az illata isteni, citrusos, de nem erős és nem mű. Textúrára olyan, mint a legtöbb szérum, azaz könnyű, folyékony, de nem vízszerű. Megtisztított arcra kell felvinni belőle 1-2 pumpálásnyit, majd jöhet a hidratáló. Könnyű eloszlatni a bőrön és hamar beszívódik. Az eredmények rendszeres használat mellett válnak igazán látványossá. A bőr ragyogó lesz, az összkép javul, az esetleges pigmentfoltok halványodnak. Varázslat nem történik, de a hatás mindenképp érezhető, mi több, mikor egy teszt miatt abbahagytam a használatát, akkor éreztem csak igazán a hatását, egész pontosan annak a hiányát. Hónapokra előre megveszem az utánpótlást és biztos vagyok benne, hogy mindig benne lesz a top 3 kedvenc C-vitaminos kencémben. Nagyon jól megalkotott szérum, nem igazán tudok felhozni semmi negatívumot.
2019.08.08. 13:44
Egyenlőre még csillagos 5-ös, határozottan javított a bőrképemen, sokkal egészségesebb és ragyogóbb lett. Remélem marad így, ha változik valami, majd update-lek. :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!