Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Lelőhely: L'occitane márkaboltok

L'Occitane Immortelle Precious Fluid (régi)

Hozzáadva 2019.11.21.by

grund

Az Immortelle Precious Fluid egy hidratáló fluid, mely hármas hatással bír a feszesebb, simább bőrért:

• Simább bőr: Az Immortelle stimulálja a kollagéntermelést, segít feltölteni a ráncokat és újrastrukturálni az epidermiszt, így a bőr simább lesz
  • Feszesebb bőr: Erősíti a támasztószöveteket
  • Fiatalabb és mattabb bőr: A mikrokeringés stimulálásával segíti a sejtmegújulást. A bőr védett a szabadgyökök káros hatásaival szemben*, és bársonyos, matt érzést nyújt. A bőr hihetetlenül fiatalabbnak néz ki.

Utoljára szerkesztve: 2015.06.11. 09:32 - 2015.06.11. 09:31

Nagyon szeretem nyáron ezt a krémet, azaz szinte folyadékot. Maradéktalanul elégedett vagyok a hidratálóhatásával, imádom az illatát, nem nehezíti el a bőröm, nem okoz pattanást. Fölé a márka fizikai fényvédős fluidját kenem, a kettő együtt szuper! Nem csillog, de nem is matt, inkább egészséges bőrfényű.

2013.08.04. 13:44

Elhasznaltam 2 uveggel, de kulonosebben semmi hatasat nem lattam, azon kivul, hogy melegben jo hidratalonak. Sem kezdodo szarkalabakkal, sem pigmentfoltokkal nem csinalt semmit. Azert kicsit tobbet vartam tole...

2013.07.03. 21:23

A precious cream mellett használom nyári verzióként. Könnyed állagú, nyomtalanul felszívódik, illata korábban magas tisztaságú illóolaj-jellegű volt, ami egy kicsit módosult, amióta kb. másfél éve beletettek egy újabb összetevőt - ez elvitte egy kicsit más, kevésbé aromatikus irányba, amit személy szerint kevésbé szeretek. Mivel főképp ezt a családot használom kitartóan a mindennapi életben, és ez idő alatt a bőröm állaga változatlanul tónusos maradt, illetve nem romlott semmilyen irányban, ezért mindenképpen úgy látom, hogy hatékonyan működik. Az ára az egyedüli hátránya, ezért többnyire akkor veszem, ha akciók vannak, vagy belefutok egy-két külföldi outletben, ahol van márkaboltjuk.

Utoljára szerkesztve: 2013.06.17. 06:14 - 2013.06.11. 06:59

Érdekes kettősség ez a krém: ezt vettem, mert nyáron szeretem, ha könnyedebb a krémem, és nem hagy zsíros nyomot. Imádom az illatát, és -bár egy percig sem hittem benne- mintha kevesebb ráncom is lenne egy idő után tőle. De: a nagyon száraz területek az arcomon (áll, szájzug, orrtő), egy idő után vörösödni, hámlani kezdtek (nem a krémtől, hanem sajnos ilyen a bőröm -bár eddig nyáron még nem jelentkezett-, amit csak néhány, tényleg nagyon tápláló krém tud megfogni) magyarán nem kaptak elég ápolást a krémtől. Azóta együtt kenem a téli natúr ápolókrémemmel (Sensylia 24), és nagyon szép az egész arcom. Viszont lusta vagyok, és azon filózóm, hogy mi lehet a megoldás, hogy csak egy krémmel kelljen kenegetnem magam? Ennek a krém vagy a szérum változata? Vagy marad a kétfajta krém?