Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Douglas

La Mer The Radiant Infusion

1 vélemény
Hozzáadva 2013.01.12.by

Guttmann Natasa

• Abszolút ragyogást, világosságot, pórus-minimalizáló és tonizáló hatást ad
  • Ionizáló tengeri sókat, ragyogó erjesztőket és szuper antioxidánsokat tartalmaz
  • Tengeri sókkal energetizálja a bőrt és növeli az egészséges, ragyogó megjelenést
  • Ragyogó erjesztőszerekkel megakadályozza a jövőbeni elszíneződések megjelenését
  • Folyamatos ragyogás-növelő előnyöket biztosít a bőrnek

Utoljára szerkesztve: 2013.01.12. 12:11 - 2012.12.29. 17:11

A La Mer márka köré épített buta történeteket, reklámszövegeket csak úgy szívták magukba a környezetemben lévő emberkék, és sajnos én is bedőltem a végén: kipróbáltam a többszörösen túlárazott Creme de La Mer-t és a Gel de La Mer-t is, de jól befürdödtem mindkettővel. Említésre sem méltóak, sokkal jobb termékek vannak a piacon negyed annyi reklámmal, négyszer olyan jó hatással. Ha már La Mer, akkor érdemes kipróbálni a sminktermékeit (LM The Treatment alapozó és LM The Powder porpúder), továbbá szerintem ezt az infúziót is, amihez félve nyúltam a korábbiak okán, de meggyőződtem, hogy igazán megéri az árát.Selymes, géles, viszkózus, sűrű folyadék, aminek az illata is kellemes. Amolyan fűszeres, mentolós, algás, citrusos, zöld növényféleség. Biztos nem minden nózinak befogadható, viszont emlékeztet egy korábbi citrusos parfümömre, amit évekig használtam, szóval szerintem nagyon-nagyon finom. Spray fejével lehet a tenyérbe folyatni, majd onnan az arcbőrre, ami szinte azonnal, fél pillanat alatt beissza. Mostanába nagyon zsíros bőrömön mattítja a problémás részeket, pl. a T-vonalnál olajosság szempontjából csak jókat tudok mondani. És a legszebb, hogy nem szárít hámlásig (mint elég sok mattító szérum/krém) csak simán leszedi a felesleges zsírt. Eközben a bőröm felületét olyan puhává varázsolta, mint a bársony, és mintha a pórusokat is összehúzná, kicsinyítené. Erre korábban szénsavas (kék/zöld kupakos) vízzel átitatott vattakorongot használtam az arctisztítás 2. lépéseként, mert a sápadt, fakó bőrnél vérbőséget fokoz, frissít, és úgy ahogy természetes is, a vegyszeres tonikokkal ellentétben. Hát az persze összevethetetlen ezzel...Ez a termék rengeteget javított a szeplőkön is, a foltokon s a pattanás utáni piros hegeken. Egyet viszont nem tud, és az a mélyhidratálás. De alapvetően is szeretek alapozó alá krémet, hidratáló szérumot, gélt, fluidot, akármit kenni a vízpótlás végett, tehát ez nem probléma.Azért szeretem ezt a terméket különösen, mert ha rendszeres használat mellet smink alá viszem, szinte már alig látszanak a szeplőim, pigmentfoltjaim, amiket ugye alapállapotban teljes szívemből utálok. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kis spricninek ennyi mindent fogok köszönni. Egészségesen ragyogó, sugárzó, tiszta és egységes a bőrképem ezzel a termékkel, ami amúgy nem tartalmaz veszélyes összetevőket. Ráadásul pont ebből a márkából. A problémám, hogy nem vagyok biztos benne, hogy Magyarországon kapható, de majd utána nézek.