Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Parfümériák, online

La Prairie Anti-Aging Rapid Response Booster

Hozzáadva 2018.03.05.by

Nooora

A La Prairie leggyorsabb és leghatékonyabb ránctalanító szere. Egy forradalmian új szállítórendszer azokat a sejteket veszi célba, melyek a fiatalos kinézetért felelősek. E célirányosan kifejlesztett rendszer segítségével a ráncok megszüntetésére alkalmas peptidek már a használat első napjától ott fejtik ki hatásukat, ahol erre a bőrnek a leginkább szüksége van. Gyönyörű, fiatalos bőr már 2 hét használat után.

89 490 Ft-tól

2024.03.29. 12:35

Időnként, nem állandóan használgatom ezt a booster szérumot, de csak most néztem meg az az INCI-jét. Érdemes rá vetni egy pillantást! Telepakolták minden elképzelhető jóval. Van ebben nagyon értékes antioxidánsoktól kezdve peptideken, glikolsavon keresztül minden, de ami számomra nagyon meglepő volt, hogy az összes aminosav nevét is olvasom. Ilyesmit nem nagyon láttam, még triptofán is van benne (persze azt nem tudom, hogy ez bőrön keresztül ténylegesen van-e valamilyen hatással). Szóval, annyit akartam ebből kihozni, hogy nagyon értékes alapanyagokat tartalmaz az INCI szerint, amelyekről mind tudjuk, hogy öregedésgátló, öregedésmegállító hatásúak. Én más kedvenc szérumaimmal (Babor, Biotherm Life Plankton, Lauder ANR) szoktam együtt használni. Ezzel vagy más boosterrel erősítek (pl. a nagyon olcsó Vichyt is szeretem) rájuk, vagy ampullákkal egészítem ki őket. Kevés hidratáló krémet használok, inkább szemkörnyékápolózok, a zsíros bőröm nem sok hidratálót bír el. Mindenesetre, amikor ezzel a boosterrel erősítem a szérumaim, csodaszép fiatal bőr fogad reggel (ezt a boostert csak éjszakára szoktam kenni). Teljes mértékben hozza, amit ígér.

2019.04.09. 14:08

Régóta szemeztem ezzel a termékkel, végül egy rendkívüli akció keretében sikerült hozzájutnom 65-70 eFt környéki áron. Már az első használatakor megtapasztaltam, hogy nagyon profin teszi a dolgát: gyorsan beissza a bőr, miközben bársonyossá, feszesebbé és üdévé teszi azt. Én óvatosan kenem a szemkörnyékre is rendszeresen, semmi irritáció, meg se kottyan neki. A mélyülő nevető ráncok és szarkalábak állapotromlása valóban kis időn belül megállt, tartós alkalmazással javult is a helyzet, de azért legyünk realisták, ne várjuk, hogy 10 - 15 évet képes fiatalítani rajtunk, főleg nem egyik hónapról a másikra. Egyébként már vagy 4-5 hónapja használom és becslésem szerint van még benne jó pár hónap használat. Az illata nagyon "púderes", de állítólag a többi La prairie is ilyen... szerencsére rövid időn belül elillan. Újravevős, csak vadászni kell az akciókat.

2018.02.08. 13:24

A téli arcápolás egyik alapvető lépése a legtöbb, legkoncentráltabb hatóanyagot tartalmazó szérum és egy gazdag, de nem zsíros krém használata. Ez a szérum az egyik legjobb amit eddig használtam, gyorsan beszívódik, nem kell sokat várni, máris jöhet rá a krém. A La Prairie mostanában nagyon megújult, több korábbi termékük már nem kapható, így én most a Swiss Ice Crystal krémjét használom.Csillagos ötös!