Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
juditkaa70
Intenzíven hidratáló kézkrém, mely gyengéden hámlasztja a bőrt, így az finom tapintású lesz. Használatának köszönhetően a bőröregedési foltok halványulnak, a bőr feszessége és rugalmassága javul. Hatását fokozza a tengerből kinyert, revitalizáló hatású összetevők elegye, mely gazdag ásványokban és algákban, kiegészítve egy hidratáló komplexszel, mely intenzíven hidratálja a bőrt és erősíti annak nedvességmegtartó képességét.
2023.02.10. 00:03
Nekem se nem ragad, se nem zsíros érzetű. Télen, mikor a hideg jobban kiszárítja a kezeimet, akkor is elég a hidratáló ereje. Gyorsan beszívódó, tápláló krém. Én kifejezetten kedvelem az egész márkát. Illata számomra kellemes, mint az összes la prairie terméknek. Nem mondom azonban, hogy olcsóbban nincs más kézkrém, ami így teljesítene nálam. Bár lehet azoknak a hosszútávú hatása nem ilyen, de ez ugye csak sok év múlva derülne ki 😃 Többször vettem már újra, de mindig kipróbálok más fajtákat is, szóval ez nem must have termék, ellentétben az arcszérumaival.
Utoljára szerkesztve: 2022.11.23. 20:47 - 2022.11.23. 20:43
:D:D:D:D Ez egy vicc! Ajándékban kaptam a cégnél dolgozótól, próbáltam eladni és inkább pénzt csinálni belőle, de senki nem vette meg, így hát felbontottam. Nincs kifejezetten száraz bőröm, bár a plusz hidratálás jól esik neki. Egyszerre ragad és hagy zsíros érzetet, ezért kizárólag csak éjszaka tudom használni. Reggel semmi különöset nem érzek, olyan mintha semmit nem kentem volna rá. Az illata szörnyű, öreganyós... Eddig is vicckategóriának gondoltam a márkát, de most már tudom is. Alig várom, hogy elfogyjon és vehessem megint 450-ért a baleásat :)
2019.09.25. 08:34
Kellemes illata mellett, a hidratáló és az öregedésgátló hatása is kiemelkedő. Puhává varázsolja a kézfejem, és feszesít is egyben. Ajánlom!