„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
kirahorvath
A hidratáló komplex teljes mértékben hidratálja a bőrt. Mindössze 10 perc alatt a tapaszok intenzív hidratálást biztosítanak, felfrissítik a bőrt, éber és nyitott szem hatását keltik.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.31. 15:30 - 2024.08.29. 08:12
Pinkpandáról minössze 690 ft-ért rendeltem meg. Ennyi pénzt megért, többet nem adnék ki érte. Túlzottan vastag az anyaga, mindemellett könnyen szakad. Csak fekvő pozícióban marad a helyén, ha felállok azonnal lecsúszik. Pici csillámok vannak benne, emiatt ragyogóbbnak tűnik a tekintetem miután használtam. Tulajdonképpen ha nagyon fancyzni akarok akkor dobom fel magamra, mert jelentős ápolást nem nyújt szerintem.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.31. 15:30 - 2024.05.31. 16:22
Sajnos nem vált be,pár percet bírtam ki vele. Feltettem,valóban elég sok anyag van rajta csúszkálós,de elkezdett égni tőle a bőröm így azonnal leszedtem és lemostam. Nem próbálkozok vele többet
2024.05.19. 07:56
Egy nehéz nap után mindenképp ajánlom. Alkalmazása főként estére javasolt és nem ajánlatos benne járkálni mert csúszik mint a csiga :Dettől függetlenül hidratálja nagyon szépen a szem alatti bőr területet, kellemes, hűs érzést nyújt. Én monitor előtt ölük egész nap és estére nagyon elfárad, felduzzad a szemem, erre nagyon jó ez a szem környékének frissítésére
2024.04.23. 19:07
Nagyon örültem neki, heti 1-2* beépítem a rutinomba, nem tudom, mennyire ennek a tapasznak köszönhető, de reggelente sokkal frissebb a szem környéki rész az arcomon. Tényleg kicsit csúszkál jobbra balra, ha mászkál benne az ember, de egy sorozat mellé feltéve kellemesen el lehet tölteni vele az időt.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.01. 10:15 - 2023.02.03. 15:01
Annyira vártam, hogy akciósan meg tudjam venni, és már az első alkalom után nagyon haragudtam rá :-/ Rólam tudni kell, hogy nem vagyok az a feküdjünk le 10-20 percre relaxálni típus, képtelen vagyok rá. Este, mikor felteszek egy maszkot, akkor is jövök megyek, intézkedek, max ülök, olvasok. Ezzel csak feküdni lehet, ugyanis felteszem az egyik szemem alá, mire a másik szemem alá is felteszem, az egyik már az orrom tövénél tart, mire beérek a hálóba (max 3 méter, de lehet, hogy sokat hazudok), már a bugyimból szedhetem ki mind a kettőt. Sajnos ehhez nincs türelmem :-( Ezt leszámítva nagyon jó instant hatása van, azonnal kisímul és kivilágosodik a szem alatti bőröm. Olyan jó lenne reggel feldobni készülődés közben még smink előtt, de a csúszkálása miatt esélytelen a dolog.
2022.08.31. 09:48
Kb. 1 hete használom. Kellemes érzés, nem tocsogós, frissítő hatása azonnali. Próbálom hideg helyen tárolni. Relaxáláshoz is kitűnő.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.