Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
vador
Mattító BB krém
Búzavirág-kivonatot tartalmaz, amely nyugtatja a bőrt és javítja annak rugalmasságát.
2 árnyalatban kapható
2020.11.08. 17:53
Már sokszor újrarendeltem, ez eddig a legjobban bevált bb amit valaha próbáltam. A világosabb árnyalat csak egy kicsit sötétebb mint a bőrszínem, felkenve nem feltűnő. A fedését imádom, nem szárít, nem okoz pattanást, nem is zsírosít. Sokáig fent marad, és nincs maszkhatás se tőle. Annyi, hogy a ráncokat néha kiemeli, de nem vészesen. Beszerezni az utóbbi időben problémás külföldről, ezért cserélném csak le, mert különben maradnék emellett továbbra is.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.