Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

4.3
Hozzáadva 2024.05.21.by

csillag

2024-ben megújult változat!

•  Intenzív, aranylóan barna bőrszínt eredményez
  •  Bársonyossá varázsolja a bőrt
  •  Bőrgyógyászatilag tesztelt
  •  Vízálló
  •  UVA/UVB sugarak káros hatásai ellen is védelmet nyújt
Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.06. 12:07 - 2025.03.06. 12:06

Enyhe, bronzos fényt szerettem volna a bőrömön látni tavasszal az első napsütéses időben! Ezt is szeretem használni, és a termékcsalád összes tagját! Jó illata van, kellemesen hidratáló, és nem kenek össze mindent! Szépen lehet vele barnulni, viszont érdemes később megfelelő faktorszámú termékre váltani!

2022.10.10. 19:13

Először az olaj verzióját próbáltuk de ezt jobban szeretjük. Könnyen beszívódik, szépen lehet barnulni vele.

2021.06.11. 09:05

Az illatáról mindig a tengerparti nyaralások jutnak eszembe :) egyik kedvenc naptejünk. Nem tudom összetevők alapján mi van benne, vagy mi nincs, ártalmas-e vagy sem, nem is érdekel. Bevált, évek óta használjuk, szeretjük. Arcra is szoktam kenni, fényes réteget hagy, de nem zavar.

2021.02.16. 14:26

kedvenc naptejem nagyon szép színem lesz utána egyetlen hátránya, hogy megfogja a világosabb bikinit

2020.08.02. 16:21

Nagyon szeretem az illatát, könnyen eloszlatható a bőrön, nem hagy nyomot. Nemcsak a napsugárzás ellen véd, hanem hidratáló hatását is észrevettem. Ahhoz képest hogy csak 6-os faktorú, a kánikulában sem égtem le vele (bár többször újrakentem), szép, aranybarna színt kaptam.

Utoljára szerkesztve: 2020.05.27. 16:58 - 2020.05.27. 16:56

Ezt a fényvédőt én csak akkor szoktam használni, mikor már van egy szép barna alapszínem, nagyjából augusztus környékén. Egy egész napos strandolás, fürdőzés alkalmával legalább kétszer újra kenem, hogy biztosra menjek, mert elég alacsonynak tartom a faktorszámát, így lesz egy öngerjesztő folyamat és egyre gyönyörűbb és gyönyörűbb barna színem van tőle. Június-júliusban szintén Nivea fényvédőket szoktam használni, 20-30 faktor körül. Nagyon jó alapot tudok szerezni így, hogy ez a termék kifejthesse rajtam az összes jótékony hatását. Nálam augusztus legvégén vége szokott lenni a fürdőzéses időszaknak, utána már csak az utcán ér a nap, de tavaly egészen októberig kitartott a színem és ezt szerintem ennek a terméknek köszönhetem. Nagyon szeretem az illatát, az állagát, jól oszlatható, gyorsan beszívódik, kiadós, most fogja kezdeni a második szezonját nálam és több mint félig van a tubus. Sosem égtem le, vagy pirultam le mellette. Nem csíp sehol, nem irritál, nem okoz kiütést és ami nálam minden felülír, hogy nem okoz pattanásokat sem az arcomra. Ha elfogy, biztos, hogy újra veszem, nincs okom más termékekkel kísérletezni.