Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Omorovicza szalonok, online

Omorovicza Kék Gyémánt Szuper Krém

Hozzáadva 2018.04.09.by

keseruevelin

A mélyhidratáló Kék Gyémánt Szuper Krém meghosszabbítja a bőrsejtek egészséges élettartamát és helyreállítja a DNS láncot a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzése érdekében.

A 'Legjobb Éjszakai Hidratáló'-nak választva a 2017-es Vogue India Beauty Awards-on.

115 000 Ft-tól

2019.09.28. 16:39

Mintám volt belőle, együtt próbálgattam a Kék gyémánt Esszenciával. Nagyon jó kis krém, bőröm is nagyon szerette, az illata is nagyon friss, kellemes, jó érzés volt ezzel lefeküdni. Sajnos az ára miatt nem hinném, hogy valaha is lesz egy ilyen krémem, de mintát fogok még belőle szerezni :) időnként 1-1 rendelésnél az esszenciával együtt szeretném átélni 1-2 éjszaka erejéig ezt a luxus érzést :)

2019.01.20. 09:17

O az a krem amire eveken keresztul vartam,hogy ratalaljak. Ejszakai, es nappali kremkent is tokeletesen megallja a helyet. Eleinte nappali kremkent hasznaltam, szuperul hidratal, es ami nalam plusz pont (mert vegre elhagyhattam a primereket amikkel nem igazan voltam/vagyok kibekulve) hogy nagyon jo sminkalapnak bizonyul. Viszont nappali kremkent van egy negativuma,megpedig hogy nincs benne fenyvedo (javitsatok ki ha tevedek). Igy lett belole az en kis borapolasi rutinomban ejszakai krem. A Tundoklo Arcolajjal szoktam keverni, aztan mehet is nyakra es arcborre. Gyorsan beszivja a borom annak ellenere hogy nincsen kulonosebben szaraz borom. Reggelre szep, kisimult es hidratalt arcborrel ebredek. Anti Aging szereperol nem tudok nagyon tapasztalatot megfogalmazni igy 30 alatt, igazabol megelozes celjabol vasarlok Anti Age termekeket. De ahogyan a kozmetikusok fogalmaznak, ha mar megjelentek a rancok azon csak a plasztikai sebeszek segithethetnek. :) Az ara nyilvan tularazott, ezert vonnek le 1 csillagot, de amennyire szeretem ezt a kremet es ameddig teljesit marad az 5 csillag. :)