Sminkek szemre

Oriflame Giordani Gold Iconic Többfunkciós Szempillaspirál

4.9
Hozzáadva 2017.01.30.by

lovecreams

Egyedülálló, többfunkciós szempillaspirál. Optikailag hosszabbítja, dúsítja, íveli, szétválasztja és formázza a pillákat. Hatását egész nap megőrzi. Luxus, selymes formulája könnyen felvihető a pillákra. Provitaminban gazdag Smoothening Blend-összetevője egészségesebbé teszi a szempillákat. Applikátora egyenletes felvitelt tesz lehetővé, a legkisebb pillákon is.

2023.12.04. 07:36

Nagyon sokszor vásároltam már újra. Annyira szép pillákat lehet vele készíteni. A festék nagyon jó. Azaz nem pereg, nem kenődik - még nyáron sem a 40 fokban - , könnyű lemosni, gyorsan szárad. A kefe része is nagyon jó. A Loreal spirálomat cseréltem le rá.

2022.12.13. 12:19

Számomra ez >a szempillaspirál< nem igazán kedvelem az oriflame termékeit, de ez a kis csoda simán kenterbe veri a nálánál jóval drágább “márkásabb” társait is. Nem ragad össze tőke a szempilla, nem kenődik még melegben sem, ennek ellenére egy sima arclemosóval könnyedén eltávolítható

2020.12.17. 19:25

A szempillák királynője a Giordani Gold márka. Ez már nem is kérdés. Szeretem ezt a verziót, hagyományos keféje van, hosszú pillákat lehet vele elérni fokozatos felépítéssel. Jól pigmentált, gyorsan szárad, nem folyik szét. Elképesztő sokáig elegendő egy csomag, mi már két éve biztosan használjuk nagy elégedettséggel. Ez végre nem irritálja a szemeinket.

2020.06.25. 11:39

Sok félét kipróbáltam már, de ez lett a kedvencem. Nagyon szép pillákat csinál, nem ég tőle a szemem, nem szárad ki hamar, mint sok másik, amit próbáltam. Féláron szoktam megvenni, így végképp egy főnyeremény. :)

2020.05.18. 06:55

3 éve használom, a legjobb szempillaspirál szerintem. Zsíros bőröm van, a legtöbb spirál feltapad a szemhéjamra,napközben örökké csekkolni kell, na ezt NEM, szépen kibírja az egész napot, nem tapad fel, nem potyog, ha sírva fakadok se csinál Panda maci szemeket.Nem csomósodik,szép ívelt, szétválasztott pillákat csinál. Szeretem :)

2020.02.06. 10:31

Ajándékba kaptam, egyébként nem sok Oriflame terméket ismerek és magamtól nem is rendeltem volna meg, de nagyon megszerettem. Pont az ilyen szilikon kefét szeretem, mert könnyű vele dolgozni, nem kenődik fel a szemhéjamra mint sok hagyományos kefével és jól szétválasztja a szempillákat. A festék pont jó állagú, két rétegben nagyon szép az eredmény. Tartósságára sincs panaszom.