Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
smurfette
Szérum arcra, nyakra és szemkörnyékre. Fokozza a bőr fiatalos megjelenését, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. 6 különböző peptid serkenti a bőr természetes kollagéntermelését. Niacinamid segíti a pigmentfoltok halványítását és csökkenti a pórusok láthatóságát. A Plantscription termékcsalád egyik fő összetevője az Anogeissus egy Afrikában őshonos növény, erőteljes anti-aging hatással bír, serkenti a fibrillin termelést a bőr fiatalos feszességéért. Hialuronsav fokozza a bőr természetes vízmegtartó képességét, csökkenti a finom vonalak megjelenését.
2021.11.02. 06:16
Termékmintát próbáltam, így 2 napig tudtam használni reggel és este az arcomra. A krém géles állagú, könnyen kenhető és gyorsan beszívódik. Illata kellemesen citrusos,felkenve hamar elillan. Bőrömet nem irritálta, enyhe bizsergető érzése volt az arcomnak közvetlen felkenés után, de hamar elmúlt. A fiatalító hatásáról nem tudok véleményt mondani, mert rövid ideig használtam. Teljes kiszerelést biztosan nem vennék az ára miatt, de egy próbának jó volt.
2021.10.12. 06:55
A szérum színe mint a gépzsíré, sárgás-barnás. Az illat visszafogott virágos, zöld-növényes, töményen érezni, a bőrön már nem. Gyorsan beszívódik, nem ragacsos, a bőrt láthatóan feltölti. Semelyik krémmel vagy sminktermékkel nem veszett össze azok közül, amikkel együtt használtam.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.