Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

2.8
Hozzáadva 2014.07.31.by

Bajbus

• Intenzív hidratáló hatás
  • Azonnal puha és sima lábak már egy használattal
  • Nem zsíros, gyorsan felszívódik
  • Tartós - 24 órás intenzív hatást biztosít
1999 Ft-tól

2019.12.06. 16:31

Használtam. Semmi extra, de veszek még, nyáron kiszárad a lábam. Szerintem teljesen ok a termék.

2019.12.05. 23:38

Nem vettem észre, hogy bármit is érne. Kicsit száraz és kemény a bőröm a lábamon, de semmi durva. Ezzel sem tudott mit kezdeni. Az állaga külön rettenetes, nem értem mik benne ezek a szemcsék, semmi értelme nincs, de cserébe undorító, mintha tiszta homok lenne a lábam. Drága, kevés, haszontalan.

2016.07.18. 20:39

Nyárra gondoltam beruházok egy normális lábkrémre, hogy ne lógjon cafatokban a bőr a talpamon. Hellyel közzel működött a krém, de minden nap kellett hozzá használni. Kissé mentolos,kellemesen hűsítő érzés, de az állaga szemcsés, ami nem túl guszta. Hamar beszívódik. Az ára szerintem nagyon magas és elég kevés van benne, egy hónap alatt elhasználtam ha jól rémlik. Most egy avonosat használok, ami a harmadába került ennek és ugyanezt tudja, úgyhogy nem ajánlom.

2014.08.04. 20:23

Így nyáron a papucsozás szépen kiszárítja a sarkamon a bőrt, kicsit megkeményedik sajnos. Gondoltam kipróbálom ha már halálra reklámozzák a tv-ben ( úgy látszik könnyen megvásárolható vagyok egy hatásos reklámmal :D ). Na mindegy is, én este kentem be vele a lábam zuhanyzás után, rá pamutzokni, hogy még hatásosabb legyen. Minden este használva szépen kordában tartja a bőr keményedését, puhítja a már korábban megkeményedett részeket is. Hosszú távon azonban nem hatásos, ha egy este kimarad megint szárazabb és keményebb lesz a lábam. Bár csak 24órás hidratálást ígér és azt hozza, azért csodaszernek nem érzem ezért a 4*!