Hajfestékek

Hozzáadva 2014.02.12.by

Heli

60 ml + 60 ml + 23 ml

Ammóniamentes, magas teljesítményű hajfesték

Virág nektárt és növényi olajjakat tartalmaz.

20 árnyalatban kapható

2021.02.26. 10:29

A legvilágosabb színt próbáltam ki belőle, hát ez nettó pénzkidobás volt, a hajamat kb meg sem hatotta. Iszonyatosan csípte a fejbőröm, szárított, ellenben a hajam nem szívta le. Jobb is hogy gyorsan kivonták a forgalomból.

2017.12.28. 11:07

Egy fokkal sem jó az olcsóbb társainál és még csak nem is tartós. A hajam kiszárította. Nem vagyok vele megelégedve, az ára is aránytalanul magas.

2017.05.23. 10:29

1020 világos gyöngyszőkét használtam már kétszer is ombre hajamhoz. Nekem eléggé sárgított, de ez nem 100%-ban a termék hibája, a hajamban túl sok a vörös pigment... Hamvasító cseppekkel korrigálható a dolog, de sajnos annyira nem is "szőkített", mint amennyire elvárható lett volna, pedig nem is az eredeti sötétbarna hajamon használtam, hanem a már korábban szőkített részeken. Az illata valóban nem mar, nem féltem, hogy leég a hajam. :D Ennek ellenére eléggé szárított, és hiába az extra ápolgatás, a száraz seprűs érzet megmaradt. Nagyjából 500Ft/db áron jutottam hozzá, eredeti áron nem venném meg, mert ilyen árban vannak számomra jobban teljesítő, kevésbé roncsoló festékek.

2017.05.07. 14:12

Én a 499-es Dark Cherry színt használtam, de sajnos megszűnt. Festés után a szín gyönyörű, de nagyon hamar lekopik. Mint ha valami samponos színező lenne. 4-5 hajmosás után teljesen kivilágosodik egy halvány lilás-rózsaszínes árnyalatra. Eléggé durva tapintású festés után a haj tőle, a hozzá tartozó balzsam sem valami hatékony, ezért kap csak 2 csillagot. Pedig nagyon szeretem festés után a színét, csak kár, hogy nem valami tartós. :(

2017.02.09. 11:30

A színe szép lett, de nekem valamiért megviselte a fejbőröm, korpásodni kezdett tőle a hajam.. :(

2016.12.22. 16:45

Sötét barna az eredeti hajszínem, ez a legelső tartós hajfesték amit használtam a kékesfekete árnyalatot. Azért esett erre a választásom,mert ammóniamentes,és szép színek vannak benne.A hajamat tökéletesen befogta a fekete,sehol egy folt,nem száradt ki, még ápolta is nagyon szépen.Volt hogy 2 hónapig nem is festettem mert teljesen egyenletesen kopott ki. Az ára egy kicsit drága,de megéri annak aki jó hajfestéket szeretne.(hosszú hajra kell 2 doboz). Azért hagytam abba mert meguntam a fekete színt és barnára váltottam,ami nagyon könnyen meglett,mert szépen kikopott a festék, nem kellett vele szenvednem.Ha legközelebb festetem biztosan ezt a festéket részesítem előnyben.:)