Hajápolók

3.1
Hozzáadva 2017.05.19.by

Dalmaa_

Hajkötés erősítő pakolás

Intenzív hatású hajpakolás az erősebb hajkötésekért. Mélyen feltölti a hajat és új kötéseket képez a hajszálak belsejében, az erős és rugalmas hajért.

2021.08.01. 16:43

A drogériás hajpakoláaok a nyomába sem érnek! Selymes, fényes, könnyen kezelhető lesz tőle a hajam. Ilyen jó hajpakolással még nem találkoztam!

2021.06.14. 16:17

A fodrászom Blondme - val szőkíti a hajam és csodás az eredmény ezen felbuzdulva vettem meg a pakolást.Nekem nem vált be, szárítja a hajam és a sárgulást sem akadályozza úgy meg mint a Kallos Silver hajpakolója.Az illata nagyon finom, könnyű kiöblíteni a hajból, de nem táplál ,ennél még egy sima Gliss Kur is többet tud.

2021.05.01. 11:49

Nagyon puha tőle a hajam, viszont a színezett Schwarzkopfostól méginkább. Az kapja az 5*, ez csak 4

Utoljára szerkesztve: 2020.03.04. 07:37 - 2020.03.04. 07:37

Sajnos nekem nagy csalódás volt a termék. Olyan száraz a hajam utána, mint egy marék szalma, teljesen mindegy mennyit teszek belőle és meddig hagyom rajta, alig bírtam kifésülni...megvettem a hozzá való sampont is, kár volt. Az egyetlen pozitívuma, hogy a színt tényleg felfrissíti. Maradok a Matrix Biolage-nál.

2020.01.12. 18:03

Iszonyat, de iszonyat igénybevett a hajam ami jelentősen meg is latszik rajta. Sajnos nem elég a sampon+balzsam kombó és egy kis olaj, nagyon igényli a pluszt. Na és ez az. Valami csoda de esküszöm. Nagyon sok mindent használtam már, de a fodrászom erre esküdött, hogy ma majd ez tuti jó lesz. És így is lett. Az ötödik dobozt kezdtem már meg, csoda fényes puha hajam lesz tőle. Hogy újra állítja e a hajam szerkezetét azt kétlem, de legalább amikor ezt használom vállalható a hajam, fényes és puha.

2019.10.08. 09:17

Semmivel nem találtam jobbnak, mint egy átlagos hajbalzsamot. Bármennyit teszek a hajamra, igazán jó hatást nem érek el vele. Nem érte meg az árát.