Hidratáló krémek

Shiseido Bio-Performance Super Restoring Cream

4.3
Hozzáadva 2012.04.17.by

erdmagic

Gazdagon hidratáló krém, mely feltölti a ráncokat és késlelteti a bőr öregedését.

2019.03.22. 16:24

A valaha próbált legjobb arckrémem volt. Sajnos az ára nagyon magas, de évente egyszer mindig megveszem. Imádja a bőröm, éjszakára használom, reggelre egyáltalán nem szárad ki a vízhiányos bőröm. Olyan érzés mintha minden reggelre feltöltötték volna az arcom.

2017.10.10. 11:44

Tápláló, de nem nehéz krém, azért az ápolást igénylő bőrre érdemes csak kenni egy ilyen terméket. Nekem nem fogy, egyszerűen nem használom, feltettem eladásra.

2017.03.05. 14:11

Az ezredforduló körül használtam fittyet hányva az összetevőlistára, árra. Így utólag: a bőröm akkor szinten tartotta, bár a zsíros érzet miatt nem vettem újra.Szerettem a finom illatát.

2016.07.25. 09:44

Az én számomra rendkívül sűrű állagú ez a krém. Sajnos nem szívódott be, fényes, zsíros utóérzetet hagyott maga után. Azt hiszem, az èn normál- kombinàlt bőrömnek sok volt. De isteni illata van, nagyon kellemes.

2016.01.21. 09:32

Tökéletes! Legjobb! Én az egész termékcsaládot használom, ami azt jelenti, hogy a hozzá való szérumot és a szemkörüli krémjét is. Nem tudom, hogy csak a krém, vagy csak a szérum külön-külön milyen, de így együtt csodát tettek a borzasztó érzékeny és pattanásos bőrömmel (bár tudom, hogy elvileg nem erre van). Nagyjából másfél, két hónapja használom, de kell is neki ennyi, hogy kifejtse a hatását. Kicsit türelemjáték, de megéri! Én két hét után majdnem elajándékoztam, mondván, hogy ez nekem nem használ, sőt, talán még pattanásosabb és gyulladtabb lett a bőröm, de aztán mégis tovább használtam és abszolút megérte. Nem olcsó, de ha valamire, akkor erre biztosan megéri költeni, főleg annak, akinek kezelhetetlen bőrtípusa van. A párom is megjegyeztem, hogy gyönyörű lett a bőröm. Reggel és eset is használom mind a három krémet. (A szem körüli krém teljesen eltűntette a fekete karikákat a szemem alól, ami nem volt egyszerű feladat, erre még egy krém sem volt képes.) A szérum is egy csoda. Babapopsi bőrt csinál. Én csak ajánlani tudom.

2015.11.24. 21:20

Nekem nem vâlt be, semmi extra hatàs. Ezerszer jobb az EL krémje.