Szerintem ez a legeslegjobban sikerült az összes Skin79 BB krém közül (mmint amit eddig próbáltam, de mániásként ez elég sok mintával való kísérletezést jelent: HotPink(én lettem szürke Gandalf), Snail(bár undi a fő összetevő, de meglepően jó), Vital(II.legjobb, és a magas fényvédelme a gyengém), DiamondPrestige(fuderossz), Pearl(beleborultam a csillámporba o.O), Premier Gold(erős négyes, mert nekem picit nehéz), Oriental(ez nem igazán jött be, bár ami nagyon fura, a Helia-D világosával viszont ütős kettőst adnak).Na hogy végre a krémretérjek: egy kicsi 5ml-s tubusom van (egyenlőre, mert csábít már a nagyobb kiszerelés). Maga a krém elég folyékony, könnyen fel lehet vinni az arcra, nem kell belőle sok. Előtte hidratálok azért, nekem az mindig kell, de eddig jól kijön azzal a két krémmel ami föle raktam(YvesRocher, Alverde). Nem csíkoz, és a pihéim sem emeli ki(amíg nem volt a Helia-D nem is tudtam róluk, azzal ez a legnagyobb gondom). Pár perc után szépen idomul az arcbőrömhoz, a pirosságot elfedi, és még a pórusaimat is so-so. A mattítás nem 100%-os, az államra, orromra kerül némi púder. Nem irritálja a szemkörnyékem(ez nálam a hattyú halála, piszokérzékeny, és utálom hogy néha száradás előtt lesírom magamról a fél alapot). A karikáimat felesben elintézi, oda szoktam még egy-két petty korrektort rakni.Tartósság: naaaagyon elégedett vagyok, a múlt hétvégén egy esküvőt-lagzit, ivás-evés,tánc,mindenjót kibírt úgy 12 órán át(1x újrapúderezve), színváltozás, kopás nélkül.A parabénekért fáj a szívem, de még Misiék Signature-jét is üti nálam, szóval szerintem ő lesz a következő jólsikerültavizsgám-ajándék(ezért megéri tanulni).