Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Suiskin Biological Fermenta Moisture

4.2
Hozzáadva 2017.01.13.by

nostijudit

Mélyen ható emulzió, mely javítja a sérült védőréteget, növelve a bőr  nedvességmegtartó képességét, és csökkentve a trans epidermalis vízvesztést. Eredményeképpen a bőr vízháztartása helyreáll, és javul a külső ártalmak elleni védekezőképessége. A tápanyagok - fehérjék, aminosavak, vitaminok - mélyebben tudnak felszívódni, egyensúlyban tartva a bőrt.

Adenozinnal csökkenti a ráncokat,oligopeptid-1-el és acetyl hexapeptid-8-al - mely a botoxhoz hasonlít - hatékony bőrfiatalító, fermentált összetevőkkel helyreállítja a bőr védőrétegét.

Utoljára szerkesztve: 2014.06.03. 07:42 - 2014.04.29. 11:30

Tegnap érkezett, azóta kétszer használtam, lesz még update, de eddig tetszik.Felkenve rohadó szőlő illata van, de szerencsére ez 2-3 perc alatt elmúlik, és csak a kellemes eredmény marad :) Ugyanúgy, mint az előző koreai krém amit használtam, ez is fehérít egy picit, ez nálam pluszpont :)Update: bevált, éjszakára is elkezdtem ezt használni. Csalós kis krém ez, mert nem tűnik annyira nehéznek, se táplálónak, de valamit mégis csinál az ember bőrével, amitől az nagyon szép és puha lesz! :)Update 2: ez még mindig nagyon jó, azért másmilyen, mert azonnal beszívódik, és mélyebben hidratál. Más krémet használva utána nagyon érezni, hogy mi a különbség, ez nem csak a felszínen hat.

2014.03.28. 15:22

Gyönyörű az inci, de amikor felkentem, olyan lett a fejem, mint egy szeplős rák a szederjesebb fajtából. Még jó, hogy csak mintám volt. A bőröm öregedő, érzékeny, pirosodásra hajlamos, aki hasonló cipőben jár, óvatosan próbálja. Nem tudom, kulturált dolog-e lepontozni egy krémet csak azért, mert érzékeny vagyok rá, de ilyen sokk után semmilyen pozitív tulajdonságában nem tudok hinni, a további tapasztalatszerzéstől meg elvette a kedvem.

2014.01.28. 10:38

Én is most vettem meg és az én kombinált télen inkább normál bőrömre csodálatos. Két perc alatt felszívta a bőröm és nem fénylik, szépen hidratál. Eddig ez a legjobb krém amit próbáltam.

Utoljára szerkesztve: 2014.01.24. 17:08 - 2014.01.09. 17:45

Most vettem tesztelésre,mert olyan hidratálót szerettem volna,ami ránctalanít,de ezen kívűl gyulladáscsökkentő is a meglévő pattikra,amikkel sajnos még most is küzdök. Bízom benne,hogy beválik,sok jót hallottam róla,és az INCI-je is szépnek tűnik :)Természetesen jövök később a tapasztalatokkalUp:Még mindig jóban vagyunk :)Szerencsére nem okozott miteszereket és pattanásokat sem.Gyönyörűen hidratálja az én zsíros,ámde vízhiányos bőrömet (az orrom ezer éve foszlik a legkisebb időjárási viszontagságoktól is,és ettől a krémtől elkezdett javulni)Mattítani egyáltalán nem mattít,én ezt a problémát úgy oldom meg,hogy miután bekrémeztem az arcom,teszek rá egy kis transzparens púdert. A kettő együtt egész nap kitart,és az arcom is hálás érte :)

Utoljára szerkesztve: 2013.01.01. 20:32 - 2013.01.01. 19:28

Szépen hidratál, jó kis krém, bár a pirosságomra a szám körül (maci feeling) nem gyógyír, lehet hogy a hosszantartó használattal elmúlik majd. Szép kis igényes csomagolásban érkezett a bbkrem.hu-ról, nekem tetszik a tubusos megoldás, legalább nem kell belenyúlkálni a tégelybe, ez szerintem praktikus. Reggel este használom, nincs megkötés a krémen hogy esti vagy nappali. Illata jó! Igazából nincs különösebb problémám a bőrömmel, eltekintve a pirosodástól, így lehet hogy egy 1200 Ft-os Nivea is ugyanezt tudja...:) mindenesetre, ha ez elfogy, azt fogok venni, és megírom a történéseket.