Hajápolók

Tigi Bed Head Colour Combat Dumb Blonde Kondicionáló

3.9
Hozzáadva 2013.02.10.by

Yndre

A tökéletes, védelmet nyújtó ápoló hatóanyagok elegye egyensúlyba hozza a szőkített és vegykezelt hajat, hogy tincseid egészségesen tündököljenek.

A Colour Lockdown technológia segít megvédeni a hajszín ragyogását és  élénk árnyalatát. Hagyd hatni a hajmaszkot kb. 3 -5 percig, vagy akár naponta is bemasszírozhatod a hajvégeidbe, hogy csúcsformába hozd tincseidet!

2016.03.10. 16:28

Ez egy drága de semmit nem érő kondicionáló.se károsodott sem egészséges hajra nem ajánlomCsikorgott a hajam amiután lemostam.és iszonyú szaga van

2015.11.18. 16:59

Fodrász ajánlása miatt vettem, de megbántam. Tudom sok mindenkinek beváltak a Tigi termékei, de én kilógok a sorból. Iszonyat nehéz volt kimosni a hajamból, nem volt elég 3 öblítés se, pedig nem használtam sokat egyszerre, hisz nagyon sűrű. Ragacsos haj, gyors zsírosodás, lelapulás volt a végeredménye ennek a terméknek nálam. Az illata jó, de nekem már émelyítő édes.Csak azért 3 csillag, mert látom sokaknál best kategória.

2014.09.06. 11:13

Pár hónapja ki lett szőkítve a hajam,akkor vaciláltam ,hogy ezt vegyem-e meg,vagy maradjak a jól bevált kék csomagolásos Urban recovery-nél.Végül ezt választottam.Kezdetben nem is volt vele problémám,hozta a várt hatást,szép puha lett tőle a hajam,az illata pedig isteni maradt napokig! Viszont egy idő után hozzászokott a hajam,és tényleg elég gyorsan zsírosította.Nem bántam meg,hogy ezt vettem,hiszen kellett egy kis változás a hajamnak,de azt hiszem én maradok a jól beváltnál,és azt veszem meg legközelebb,főleg hogy a szőke haj sem vált be annyira.:)

2014.04.13. 05:58

nem is tudom, nagyon jó illata van, jópofa csomagolás, de ez már a sokadik Tigi termék, ami nem jön be. nagyon puha lesz tőle a haj, de az enyém még cserébe lelpaul és nagyon hamar zsírosodik.

2013.11.26. 20:01

kb. két hónapja lett a hajam 3 árnyalattal szőkébb, és nagyon megviselte. még sosem volt festve, így nagyon szokatlan volt az "állaga", amikor először mostam így meg.. olyan volt, mint a beton, a végén pedig nem lehetett kifésülni, szárítás után szanaszét állt. Néha én is tapasztalom ezt a viaszos hatást, viszont teljesen rendbe tette a hajam. azóta sokkal kezelhetőbb lett, talán még puhább mint festés előtt. Nagy kiszerelésben (2 literes vagy 750 ml-s, egy parfümös oldalról rendelve) sokkal olcsóbb ml-enként, mint a drogériás samponok. a különbség viszont valóban ég és föld!

2013.08.04. 16:15

Nem nagyon tudom hová tenni. Február közepe óta szoktam néha-néha használni, mindig ugyanazzal a hatóidővel és ugyanazzal a módszerrel, de valahogy mindig más a hatása :DNéha tényleg csodát tesz és érzem, ahogy a hajam issza és utána hálálkodik, néha pedig undorító viaszos réteget hagy a hajamon, és NEM, nem azért, mert nem tudom normálisan leöblíteni. Igazából azt gondolom, samponfüggő, hogy mennyire válik be, valamelyik samponnal jól összedolgoznak, néhánnyal meg nem, csak még sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy mi a közös azokban a samponokban, amikkel jól működnek együtt :DNégyest kap, mert amikor éppen beválik, az nagyon-nagyon-nagyon jó, amikor viszont viaszos réteg marad a hajamon, az sem vészes: összefogom kontyba és máris vállalható, ráadásul következő hajmosáskor bármit használok, gyönyörű lesz a hajam. *.*