florcsiii
Vibráló, pigmentált rúzs, amely egy réteggel is tökéletes és hosszan tartó fedést, emellett könnyed viseletet biztosít. A ritka és egzotikus összetevők, mint a szójabab kivonat, murumuru vaj és kamillaolaj kollagénnel és tengeri összetevőkkel egészültek ki a hidratált, érzéki ajkakért.
15 árnyalatban kapható
2020.09.14. 06:45
4 árnyalatom van: LA Woman, Invite only, Stiletto és Shanghai Lily. Az biztos, hogy többet nem fogok venni. Nem azért, mert nem jó rúzsok, hanem mert ennyi elég is ebből a verzióból. Nekem mindnégy rúzs ugyanolyan tartós és ugyanannyira pigmentáltak. Az Invite Only-n kívül a másik 3 a piros 3féle árnyalata. Az Invite Only egy szürkés mauve, érdekes szín, nekem nagyon tetszik és teljesen hétköznapi viselet. Sokszor szoktam csak úgy bedobni a táskámba és napközben felfrissíteni vele a sminkem. A másik 3 árnyalat közül az LA Women pirosa tetszik legkevésbé (ezért is tettem fel eladni), nem tudom, nem mondanám narancssárgásnak, de kékesnek sem. A Stiletto egy sötét bogyós piros, inkább hidegebb árnyalatú. Tartósságra egész jó, ahoz képest, hogy kb. félmatt, persze mindent megfog. Én jobban szeretem TF sima matt rúzsait, azok tartóssábbak. Az illatuk botrányos, mindnek zsírkréta szaga van. Az első vásárlásnál azt hittem, hogy valami romlott száz éves rúzst vettem, hát nem, mindnek ez a szaga. Hál égnek felkenve egyáltalán nem érződik. Összességében egy tök jó rúzs, gyönöyrű árnyalatokban, szokásos TF csomagolásban. Csak azért adok 4*-ot, mert ennyi pénzért van tartósabb rúzs is, viszont a színek bombajók.