apolka
2019.11.06. 06:53
Ősszel-télen nagyon szeretem ezt a krémet. Jól hidratál, de nem zsírosít. Nagyon szép bőrképet ad, még a kozmetikus is megkérdezte, hogy mit használok, mert nagyon selymes a bőröm. Megyek is újravenni, itt van a szezonja, meg a kupon hozzá. :-)
2018.05.25. 13:23
Nagyon kellemes krém, a Clinique even better glow alapozójával együtt használom. Nagyon szépen feltölt, simít és nem zsíros krém. :)
2012.02.15. 16:19
Nekem az éjszakai verziója van meg (Turnaround overnight) és nagyon szeretem. Igaz, elég borsos az ára, de nagyon kevés elég belőle egyszerre, jó sokáig ki fog tartani. Arctisztítás után használom és amikor bekenem vele az arcomat, rögtön selymesebb, simább a bőröm. Nagyon jó vétel volt számomra.
2011.07.01. 17:17
Én olyan pattanásos lettem a második napon a használata után,hogy hetekbe telt mire helyre hoztam a bőröm,azóta ha újságba is látom egy-egy terméküket legalább egy pattanás előjön.(viccelek, de ezt a krémet csak az ellenségemnek ajánlanám ilyen meg tudtommal nincs de ezt a terméket mellőzétek!)
2011.05.02. 01:20
Semmi különös, és ez árához képest különsen fájó élmény volt. Soha többet.