Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Yves Rocher Amande Mandulás Testápoló

4.2
Hozzáadva 2018.03.06.by

anonymous

Száraz és nagyon száraz bőrre.A mandulaolaj táplálja a bőrt,míg az agávé nedvének hidratáló hatása van.

2015.10.27. 17:34

Az igazat megvallva én ezt a krémet a kezemre használom csak, de a legjobb krém, amim valaha volt. Az illata fantasztikus, nem mű, igazi mandula. A krém nagyon jól beszívódik, és egy nagyon pici zsíros érzet marad utána, de tényleg épp csak annyi, amennyi természetes. Jó ideje használom, nem tudom megunni. Azt vettem észre, hogy télen a legjobb.

Utoljára szerkesztve: 2015.09.18. 04:59 - 2015.09.18. 04:58

Végső elkeseredésemben mentem be az üzletbe, van pár termékük, amit imádok, de testápolót még sosem vettem náluk. Az eladó lány vagy 6 testápolóval kent össze 5 percen belül.. :D Végül ez nyert.Az állaga remek, se nem túl zsíros és tömény, se nem túl könnyed vagy tejes, nagyon kellemes. Nekem extrémen szárazak sajnos a lábaim, azonnal beszívódik, pár percig megmarad egy minimális zsíros érzet, de nem zavaró, főleg, mert az illata csodálatos. Nem mű, igazi, picit kesernyés mandula illata van, egyszerűen imádom! Ha bekenem este a kis testem, még harmadnap is érezni a hatását, nagyon puha marad a lábam, szóval ezt nem csak a szilikon teszi. :) Most 1490-ért vettem, az eredeti ára 2200.-, ami szerintem már kicsit húzós 200ml-ért, de ha hosszútávon beválik, újra beruházok rá. :)

2015.08.18. 11:42

Imádom, imádom, imádom!Újravettem.

2015.07.19. 17:47

Sajnos nekem kevésnek bizonyult, nem vettem újra.

2015.06.02. 18:10

Teljesen jó.

2015.04.21. 15:06

A nagyon száraz bőröm pillanatok alatt beissza. Nem ragad, nem hagy furcsa érzést maga után. Az illata kellemes.