Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
nagygyorgy.emese.dalma
Varázsoljon nyári barnaságot lábaira 15 perc alatt! A tahiti tiare virággal gazdagított önbarnító krém természetes és ragyogó barnaságot kölcsönöz bőrének.
Utoljára szerkesztve: 2013.08.15. 17:58 - 2013.08.15. 17:44
Nem tudom mi ütött belém, talán hőguta lehetett, hogy úgy gondoltam hogy az én hófehér lábaimra ezt meg kell vennem, de megtettem. És milyen jól tettem! Mikor először kinyomtam megrettentem, és nyugtáztam hogy csodaszép narancssárga lesz a lábam ha ezzel bekenem, de csoda történt! Az ijesztő szín ellenére tök természetesen hat az eredetileg hófehér lábaimon (egyébként még ezzel sem barna igazán, de sokat számít). Ezen felbuzdulva néhány órán belül 3X is használtam, és szép egyenletesen barnább lett a lábam. Könnyű volt elkenni, pedig ha valaki, akkor én aztán valóban amatőr vagyok az önbarnítózásban...utána a kezemről könnyen le tudtam mosni, és szerintem kellemes illata van. Egy jó tanács: ne bikram jóga előtt használjátok ha nem akarton törcsire lefolyó barna csíkokat látni, mert tényleg igaz hogy 3 óráig nem érheti víz :-) A ruháimat nem fogta meg, bár nem nagyon hordok világosakat a lábamon, lehet hogy azért egy fehér nacival nem próbálkoznék meg 15 perccel felkenés után ;-) Ja, és egy kicsit tényleg csillog, de abszolút nem zavaró.