Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
WZ
A Cosmétique Végátal® kutatói a Jeges kristályvirágot választották a Sérum Végétal termékcsalád fő összetevőjének. Kivételes életerejéről ismert és újraaktiválja a sejtek bőröregedést gátló működését. A kettős hatás elérésének érdekében a Jeges kristályvirágot Homoktövis-kivonattal egészítették ki, mely újraindítja az elasztin, a kollagén és a hialuronsav szintézisét, javítva a bőr rugalmasságát és feszességét, valamint meggátolja annak megereszkedését. Reggelre az arc kontúrja és a nyak finom bőre érezhetően feszesebbé válik. Lágy textúrája rögtön táplálja bőrét.
Jeges kristályvirágot, és több mint 87%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az üvegtégely újrahasznosítható, a csomagolás fenntartható erdőgazdaságból származik. Ásványi olaj-, színezék- és parabénmentes termék.
2020.08.10. 12:21
A termék eredetileg az 50-es korosztálynak szánt feszesítő hatású arckrém. Én 30-as éveimben járok, de sajnos a térdemen a bőr sokat veszített az elmúlt évben a rugalmasságából és ráncosodni kezdett, ami nagyon zavar. Időszakosan szedek hialuronsav és kollagén tablettákat, de egyik sem tett csodát, illetve a gyakori hidratálás drágább testápolók és testvajak rendszeres használata mellett sem hozott eredményt, ezért gondoltam kipróbálok valami mást. Féláron vásároltam akcióban. Már 1 hét használat mellett látványos az eredmény, a megvékonyodott pergamenszerű ráncos rész láthatóan telítettebb lett, kisimultabb és puhább. Igazi csoda! A krém állaga kicsit nehéz, zsíros, de egész jól és gyorsan beszívódik. Az illata is kellemes. Néha napközben is bekenem vele, este lefekvés előtt pedig mindig.
2018.10.28. 01:25
Évek óta használom ezt a krémet illetve a nappaliját és szemránckrémjét is. Ha akcióban van, illetve ha törzsvásárlói kedvezmény van valamire, akkor általában ezt választom. Tökéletes krém. Minden egyben megvan benne amire szükségem van. ránctalanító, feszesítő hatása tökéletes a Jeges kristályvirág Homoktövis-kivonatnak köszönhetően. Liftinghatás tényleg működik. Állaga finom krémes, illata kellemes.Nem zsírosodik el tőle a bőröm nem alakulnak ki pattanások. Vízhiányos és kombinált, bőrömre tökéletes választás. Nagyon szépen feltölti a ráncaimat reggelre. Az arcbőröm reggelre látványosan telítettebb.Látható a különbség reggelre, amikor bekenem az arcom este illetve amikor elfelejtem bekenni. Éjszakára a szemránckrémjét is használom nagyon szeretem, a szemalatti és felső ráncokra, illetve szoktam belőle tenni a mimikai ráncaimra is nagyon jó, szépen feltölti azokat is reggelre, A nappali krémjét is használom reggel smink alá, illetve ha smink nélkül, csak magában teszem fel, akkor is látványos a különbség az arcbőrömön. Most törzsvásárlói ajándékba szérumot is adtak a krém mellé, így azt is kipróbálom majd.
Utoljára szerkesztve: 2017.04.18. 13:43 - 2017.04.18. 13:37
Hát nem is tudom, mit mondjak...Hirtelen felindultságból bevásároltam Yves Rocher termékeket, mert olyan megnyerő az egész brand. Szép az üzlet, szép a csomagolás, megkapó a leírás, nem is olyan drága... Hát jobban tennék, ha a belbecsbe ölnének ennyi energiát, mint amit a külcsínyre fordítanak! Használhatatlan márka! Ez a krém maga a rémálom! Olyan sűrű, zsíros fullasztó, hogy azt elmondani nem tudom! Pár nap alatt olyan hamuszürkévé változtatta az arbőrömet, elvette a színét, a ragyogását, hogy az elmondhatatlan! Ráadásul még a mitteszerek is újra előbukkantak! Szabályosan éreztem, hogy megfulladt alatta a bőröm!A sokat emlegetett bársonyos hatást valóban érezni, azonban ez csak fizikai jelenség, a regngeteg glicerinnek köszönhető! A méllyebb rétegekben durván kiszárította a bőröm, amit még sosem tapasztaltam! Az illata pedig egyenesen fullasztó, émelyítő! Be kéne tiltani! Soha többet Yves Rocher!
2017.01.09. 18:40
Anyukámnak vettem ilyet karácsonyra, és nagyon bevált neki. Csodát még nem tett, viszont már első használat után sokkal kipihentebbnek tűnt tőle az arca. Nappali krémnek egy másik Yves terméket használ, de így is látható a hatása :) Ünnepek előtt féláron lehetett hozzájutni, de többszor is szokott akcióban lenni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!