Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
médea
Regeneráló arcápoló 30 értékes olajjal.
Kiszerelés: 75 ml
2018.03.17. 08:20
Ajándékba kaptam egy rendeléshez. Arra gondoltam, hogy elpasszolom, aztán elfogyott a téli vastagabb krémem és felbontottam.A tégelyét külön szeretem, mert lapos és rá tudok tenni más kozmetikumot. Nálam elég kicsi a hely az ilyesminek. A teteje könnyedén siklik a menetében, ez ritka jó meglepi. A krém jó vaskos, olajos, könnyű elkenni, de hagy egy kis réteget, aminek a nagy hidegben örültem. Utolsó rétegnek használom éjjel és nappal is csak az orcáimra. A T-vonalat kihagyom. Nem irritál, jól esik a bőrömnek és az illata is tetszik kivételesen. A célnak megfelel.Az összetevőkön nem szoktam túlzottan problémázni, de egy kicsit azért lehetne korszerűbb.
Utoljára szerkesztve: 2017.02.26. 07:30 - 2017.02.26. 07:28
Ennek a termékcsaládnak az illatáért mindig nagyon rajongtam.:) Igaz,hogy száraz bőrre való,de én régebben megvásároltam az illata miatt,annyira imádom a mai napig. :) Kicsit zsíros a textúrája,de nem okozott nálam kifényesedést az arcbőrömön.
2017.01.03. 12:33
jó illatú, azonnali hidratáló hatás. aki érzékeny az illóolajokra annál viszketést és könnyezést okozott.
2016.04.28. 09:29
Érdekes, hogy ahányan vagyunk, szinte annyi különböző vélemény születik erről az arckrémről. Én az elégedettek táborát gyarapítom. Tetszik az illata, mert édesanyám arckrémjére emlékeztet, és kellemesnek tartom. A hatása kiváló. Puhítja a kiszáradt bőrfelszínt, ugyanakkor nem nehezíti el, nem zsírosítja, és gyorsan, szépen felszívódik. Alapozó alá is bevált számomra. Nem tartalmaz ugyan fényvédő faktort, mégis megvan a helye a napi arcápolási rutinomban. Örülök,hogy rátaláltam.
2016.04.27. 14:11
Nagyon kellemes, lágy krém. Könnyen kenhető, nem zsíros hatású, maximális hidratáló hatással. Mindegy melyik napszakban használom, a bőrömnek felüdülés.
2015.11.27. 09:29
Anyukám használja, aki 52 éves. Imádja, ódákat zeng róla. Vízhiányos, a változókor által megviselt bőrére tökéletes választás. Kétféle krémet kapott tőlem a márkától, a másikat még ki sem bontotta, annyira szerelmes most :)