Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Yves Rocher Riche Creme Jótékony Hatású Szemkontúr Krém

4.6
Hozzáadva 2021.03.17.by

rekag

Intenzíven táplálja és kisimítja a szemkontúr finom bőrét. Illatanyag-, színezék-, parabén-, és ásványi anyag mentes termék.

2024.07.08. 17:16

Parfümvásárláskor kaptam ajándék termékként.Vízhiányos, túlérzékeny bőröm van, és bevallom csak pillogtam, amikor a tényleg bájos, segítőkész és végtelenül kedves eladó hölgy megajándékozott vele.Az első gondolatom az volt: "te jó ég.. megöregedtem" ,de azután igyekeztem elhessegetni a gondolatot.Mivel még csak nem rég óta használom, s eléggé tartottam a használatától, főként a könnyen irritáltság miatt, az aggodalmam teljesen felesleges volt.Nem látok még változást a pici nevető ráncaimban, a krém texturája kellemes, gyorsan felszívódik, minimális mennyiség elég belőle, nagyon kiadós.A bőröm kellemes tapintású utána. Nem hagy ragacsos-zsíros érzetet. Nem irritál, nem csíp, nem okoz bőrpírt és szemkönnyezést sem. Később még update következik.

2024.02.12. 16:23

Nagyon szeretem.Nem az én korosztályomnak van kitalálva,de nem csíp,kevés kell belőle,szépen rendbe teszi a szemkörnyéket.Kedvezménnyel kifejezettem megéri.Rengetegszer újra vettem.már.

2023.04.25. 09:13

Évek óta az egyik elhagyhatatlan éjszakai szemránckrémem. Fantasztikus. Ha lusta vagyok és arclemosás után csak egy permetező eszenciát vagy hasonlót fújok és ezzel bekenem a szemkörnyéket, reggel akkor is sima az arcbőröm. Imádom, és YR törzsvásárlóként mindig van rá 40-50% kedvezmény, így az ára sem vészes. Ez tényleg használ, jótékony, teszi a dogát.

2022.11.10. 15:40

A legjobb, leghatásosabb szemránckrém, amit valaha használtam, nagyon szépen kisimítja a szemkörnyéket. Kedvenc Yves Rocher termékem, már nagyon sokszor újravásároltam, amikor sikerült elcsípnem egy-egy akciót, ill. előfordult, hogy ajándékként is választhattam a webshopban. Sajnos túl ritkán. :) A teljes ára nagyon borsos. De hát gondolom, valamit valamiért.

2021.07.18. 06:48

Egyeb YR termek mellett vásároltam, probakeppen. Nem mondanam olcsonak, de nem is veszes az ara! Kellemesen kenheto, szepen beszivodik, szerintem teljesen illatmentes. Tokeletesen hidratalja a szem kornyeki boromet (vicces resze amit viszont meg sosem tapasztaltam mas szemkornyeki kremeknel, hogy a nagyon nagy melegben szabalyszeruen "kinedvesedik", konnyezik a borom ahol bekentem). Aprobb rancokat nalam feltoltotte, amit ugy kb bo egy honap utan vettem eszre. Nem csipte a szemem, nem okozott irritaciot, szerintem rendben van! Ujra vasarlos.....bar van a gondolatom kozott egy masik, amit meg probalnek😁

Utoljára szerkesztve: 2020.06.29. 16:44 - 2020.06.29. 16:10

Szuper szemránckérm! Szépen kisimítja a ráncokat, jól hidratál, teljesen beszívódik. Én tudok rá sminkelni is, nem kenődik el sem a korrektorom, sem a szemfestékem. Az egyetlen hátránya, hogy nagyon drága, én ajándékba választottam egy vásárlás mellé, talán akciósan megéri, de teljes áron nem venném meg. A hatékonyságáért viszont jár az 5*!

Piactér

Több mutatása