Ancsika0
2017.10.05. 13:59
Nem jött be. Hatását nem éreztem cserébe reggelre bedagadt tőle a szemem.
2017.02.26. 08:10
Ár-érték arányban hatásilag egy nagy nulla volt,még ráadásul a szememet is csípte.
2015.07.20. 07:52
Na ez nekem nem vált be, csípte, marta a bőröm és a szemem is, alig használtam pár alkalommal és ki is dobtam. Tele van amúgy is parabenekkel...
2014.09.03. 21:00
Nem vagyok elájulva :( Nem veszi fel a bőröm teljesen. Ha éjszakára kenem reggelre bevörösödik a szemem. Gondolom a párnán való forgolódással valahogy beledörzsölöm. 2 hónap után szaga lett. Olyan, mintha megromlott volna. Hidratált és táplált érzést ad, de ragad is. Az Ovale Lifting termékcsalád jobban bevált, de én hülye ezt vettem meg mondván, hogy ez való a koromnak a másik még biztos sok. Valahogy fordítva érzem. Én ezt ajánlanám 45 fölött, ha én készítettem volna a krémet.
Utoljára szerkesztve: 2014.05.21. 20:56 - 2014.04.02. 12:13
Éjszakára használom, csodálatosan hidratál. A ránckezdeményemmel viszont semmi látványosat nem kezdett, pedig most már több, mint egy hónapja használom rendszeresen. Még nem tudom, hogy megveszem-e a következőt, mert azért nem a legolcsóbb kence (a mostanit ajándékba kaptam egy rendeléshez), de van rá esély.Update: több, mint két hónap használat után azt vettem észre, hogy növeli a szempilláimat! Az alsó pilláim határozottan növekedésnek indultak, és még a felső pillasoron is látni valami kis pluszt. Bár ez nem tartozna feltétlenül a krémmel szembeni elvárásaim közé, azért nem haragszom miatta :)
2013.07.24. 09:55
Én is csak éjszakára használom, és valóban jól működik a szarkalábak ellen. Szép szemeket eredményez. Viszont van két problémám vele, ami miatt nem veszem többet. 1. Reggelre száraz szemcsék alakulnak ki a szememen (olyan, mintha csipás lennék) alig tudom kinyitni a szemem. Amikor nem használom, sosem történik ilyen, ezért gondolom, hogy a krémmel lehet valami. 2. Túl sok paraben van benne. Viszont 3 csillagot megér. :(