Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
rekag
Az Yves Rocher legújabbanti-age innovációja a láthatóan simább, rugalmasabb, fiatalabb bőrért. Az akácmézga kivonat megkettőzi az alma oligosidok ránckezelő hatásait, mivel serkenti a bőr hialuronsav és kollagén termelését, így a mélyebb ráncokat is feltölti. Koncentrált, szérum-formulájának köszönhetően bőre napról napra feszesebb és láthatóan simább lesz.
2022.05.17. 09:04
Nagyon könnyed állagú, nem érzem ragacsosnak, de hogy feszesít-e?! Nem látok változást...Valószínűleg nem veszek belőle második adagot.
2019.11.11. 13:31
Én beleszerettem. Reggel este használom arctisztítás után. 1 nyomásnyi elég az egész arcomra nyakamra. Nekem szuperül hidratálja a bőröm és hamar beszívódik, nem ragacsos, nem lesz tőle zsíros a bőröm.
2019.11.08. 11:36
Kezdeti ránctalanítás - heti 1-2 alkalommal használom éjszakai krémként, jól beszívódik.
2018.12.18. 11:47
Tudom, hogy nem vagyok célcsoport, tudom, hogy még nincs szükségem rá, de abszolút semmit nem kezd a termék, még az én huszonéves ráncaimmal se. Felmerül a kérdés, hogy akkor mi a helyzet egy érettebb bőrű hölgy esetében?Az illatát nagyon szeretem, praktikus a kinyomós kiszerelés, viszont mivel használat előbb elvileg fel kellene rázni, így a végét gyakorlatilag nem is lehetne kiszedni az üvegből. Érvényes lehet a vicc, mikor a gyógyszert nem rázzák fel beadás előtt, és megkérik a beteget, hogy ugráljon egy picit.Anyunak bejött, szerinte használ is, én viszont tényleg semmit nem vettem észre. Azaz a semmi erős szó. Ahogy elkezdtem használni, az arcom telis-tele lett nagy, gyulladt pattanásokkal, amik lassan gyógyultak, és még ma is látszik a legtöbb helye. Utánpótlás mindig volt, és csodák csodájára, ahogy elhagytam, az újabbak sem rügyeztek a fejemen, most már pedig abszolút a gyógyulás fázisába értem.Összességében tehát egy pont szól mellette az illata, meg amúgy viszonylag sokáig elég a szérum, mivel két pumpányi elég az egész arcra. A mérges pattanások miatt azonban nem tudnám senkinek nyugodt szívvel ajánlani, bár lehet, mindez nálam csak egy egyedi reakció volt, két pontnál akkor sem érdemel többet.
2018.08.03. 07:24
Hát nem vagyok tőle elájulva! Nekem túlságosan zsíros, ragacsos, nehezen szívódik be! Erre már nem teszek így hidratáló krémet! Azt meg pláne nem hiszem, hogy a ráncok ellen segít! Összességében volt már jobb szérumom is!
2017.03.13. 18:16
Ő volt az első szérumom. :) Nagyon-nagyon szeretem. :) Megalapozta a szérumok iránti rajongásom. :) Fantasztikus termék, gyorsan beszívódik, szépen hidratál. :)