Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
jkrisztie2
Fényessé varázsolja a szőke hajat. Komló kivonattal, mézzel, kamillával és citrom kivonattal.
2017.01.07. 13:50
Jó kis sampon volt, kellemes illattal, de Sodium Coco Sulfate miatt nem veszem újra - egyébként akármilyen hajtípusra lehetne, a szőke hajat nem ápolja különösebben.
2016.02.25. 09:46
Szerintem a szőke haj sokkal több gondoskodást igényel (akár szőkített, akár természetes), mint amit ez a sampon nyújt. A Baleának is van szőke hajra való samponja- szilikon nélkül (!) és sokkal jobb hatást eredményez. Ez szárította a hajam, hamar is zsírosodott tőle- nem vált be. Mondjuk nem vagyunk egyformák.
2016.01.13. 21:13
Szerintem van szőke hatása. Öblitéskor azt érzem mintha ragadna (balzsamot nem használok), aztán szárításkor nincs probléma, ragadás :) Nekem az illata is tetszik, semmi extra (gyerekkoromból erre a sampon illatra emlékszek).Viszont hamarabb zsírosodik a hajam. Eddig azt hittem szörnyű száraz a hajam, most nincs hajmosás elhúzás... 3 naponta kell!!!! :)
2015.07.04. 11:40
Családom szőkehajúinak nagy kedvence. Bár viszonylag hamar zsírosodik tőle a hosszú haj, összességében nem rossz.
2015.02.22. 19:08
Egész jó, kár, hogy proteines, de a hajamnak kifejezetten jót tett, amúgy is kezdett már tönkremenni a festegetéstől, és ezzel sikerült megmenteni.
Utoljára szerkesztve: 2015.10.30. 12:21 - 2015.02.14. 12:01
Szörnyű lapos, semmilyen, a hajam amióta ezt használom. Ki kell próbáljam az olíviás volument, ezzel annyira elektromos a hajam, száll, mint a nejlon. Nem ajánlom senkinek, hosszútávon tönkreteszi a hajat. Szóval, a balzsamját talán még kipróbálom, de őt most hanyagolni fogom. Egyelőre Alverde samponnal nem próbálkozom, de a közeljövőben sem lesz a szívem csücske. Legrosszabb sampon amit használtam eddig!:)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.