Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Day Cream SPF30

2.7
Hozzáadva 2020.04.23.by

csaktom

Ez a könnyű nappali krém csökkenti a sötét foltok megjelenését, miközben napvédelmet nyújt. Az epigenetika tudománya alapján és a polifenoloknak, a Santorini szőlőlevélből származó erőteljes öregedésgátló molekuláknak köszönhetően a leghatékonyabb módon újraaktiválja a bőr fiatalságát.

• Fizikai és szerves fényvédőkkel nyújt védelmet az UVB és UVA (PA +++) sugárzástól.
  • Megakadályozza és csökkenti a nap vagy az életkor okozta tényezők által okozott sötét foltok megjelenését az édesgyökér-alapú hatóanyag-komplexszel.
  • Csökkenti a ráncok megjelenését, feszesebb külsőt és kiemelkedő kontúrokat ad a Santorini szőlőpolifenoloknak köszönhetően.
  • Növeli a bőr sűrűségét és rugalmasságát a masztik (pisztáciafa gyanta) hatóanyag.
  • Szabadalmaztatott propoliszkivonattal véd az oxidatív stressztől és a külső környezeti hatésoktól (szennyezés, füst).
  • Hialuronsavval, sheavajjal, olívaolajjal és szőlőmagolajjal hidratálja a bőrt.
  • Az összetételben levő vizet három Santorini-i szőlőfajta (Athiri, Aidani és Assyrtiko) antioxidáns és vöregedésgátló hatású vizes kivonatával helyettesíték.
€34-tól

2025.03.24. 15:48

Az egész termékcsaládot megvettem bőrgyógyász javaslatára az érzékeny bőrömre. Felháborítóan rosszak ezek a termékek, az meg főleg felháborító, hogy a bőrgyógyász ajánlgatja! Az egész csak egy merő parfűm! Szó szerint hányingerem lett tőle, és úgy kicsapta a bőröm, hogy öröm volt nézni másnap! Tele lettem piros foltokkal, pattanásokkal. A hab a tetején, hogy kifejezetten szárítja a bőrt, ahelyett, hogy hidratálná. Nem tudom elhinni, hogy léteznek ilyen termékek, és ilyen áron!

2022.02.02. 11:20

Én nem a fenti leírást találtam hozzá a neten, amit én olvastam, abban lifting hatást is tulajdonítanak a krémnek. Na, az nincs neki. Nem rossz krém, szép a bőrkép tőle, kellemesen hidratál, de kb. ennyi., nem dobtam hátast tőle. Nekem az illata nem tetszik, dohos borospincére emlékeztet, az állaga jó, be is szívódik, a hatását keveslem.

2021.05.18. 11:23

Nagyon szimpatikus, kis csőrrel ellátott tubusba van csomagolva, mellyel könnyen adagolható. Maga krém majdnem illatmentes, kifejezetten sűrű, fehér, de kellemesen lágy textúrájú. Gazdag formulájú, már-már zsíros érzetű, de hamar beszívódik. Rétegzős rutinban sem veszett össze semmivel, pedig minimum 3-4 réteg megy alá, nem hisztizik, nem kukacosodik. Kimondottan száraz bőrre ajánlom, amelyen maradéktalanul beszívódik. nekem a 30-a fényvédelem bőségesen elég, nem vagyok ráfeszülve az ügyre, szerencsére nagyon jó a bőröm ebből a szempontból is.Akcióban vettem a szemkrémmel együtt, így jó vétel, teljes áron nem biztos, hogy megvásárolnám.