Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
black_cico
Australian Gold Going Gaga szoláriumozás előtti krém, húszszoros bronzosítóval
Kiszerelés: 250 ml
2016.03.10. 08:25
szuper az illata, a csillámok benne és a doboza is nagyon tetszik :) mindig ettöl barnultam a legjobban be és elfedi a szoliszagot is. látom sokan írják hogy 1-2 nap alatt lekopik a színük utána, én ilyet sose tapasztaltam de tény hogy nem kezdő szolizóként használtam hanem már megszerzett barna színre, kezdőknek ez lehet hogy túl sok :)
2015.03.24. 16:28
Az árát leszámítva én nagyon szerettem. Nekem teljesen elnyomta a szoliszagot így bátran mehettem utána bárhova. A csillogása is gyönyörű, a világos ruhát viszont picit megfogja! Kb 2 napig tartja az intenzív bronzos ( nem sárga ) színt aztán kopik. Nekem nem volt ragacsos érzés sem, nagyon jól beszívta a bőröm!
Utoljára szerkesztve: 2013.10.24. 10:05 - 2012.09.30. 15:52
ajándékba adták a szolibérlethez, egyenlőre egyszer használtam, később visszatérek még a hosszútávú hatásairól mesélni :) az eddigi benyomásom pozitív, Isteni finom illata van!! mondjuk a szoliszagot nem tünteti el, de ez a legkevésbé lényeges.. jól hidratál, szoli után jócskán barna lettem és nagyon selymes lett a bőröm. felkenés után egyből beszívódott (egyébként világos barna színű, közepesen folyós az állaga), ja és a lényeg amit én nagyon kedvelek, h csillámos!! nem brutálisan, csak éppen ízlésesen :) ezüst-pink csillámok vannak benne.. szal eddig naon rendbe van, arra leszek kiváncsi, h meddig tart a barnaság és valóban mélyíti e a színt, tartósabbá teszi?!update: egy nagy nulla, lassan egy éve porosodik a polcon, mert nem érzek ingert a használatára.. hatása kb annyi, h természetellenes önbarnítós sárgarépás bronz színt felnyom, amelyet 1-2 nap után le lehet mosni a zuhany alatt és mintha fogná a ruhát is.. szerintem konkrétan ha ezt felkened meg se fog a szoli rendesen, nem értem mi kerül ezen majdnem 7 ezerbe.. azok a csillámok meg nagyon gyengék és nem is mutatnak..