Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
anonymous
Megcélozza mind a 7 fiatalságproteint, ez segít felélénkíteni a sejtek teljesítményét. Feszesebb kinézetűvé és érzetűvé varázsolja a bőrt. Segít csökkenteni a mélyebb ráncok és az öregségi foltok külső megjelenésén.
2013.01.20. 10:50
Nekem nagyon bevált!! Könnyen beszívódik, mégsem érzem azt, hogy semmit sem kentem a bőrömre - tehát a textúráját nagyon eltalálták. Szereti a bőröm, ami egyébként érzékeny. Esténként használom, úgy "összekapja" a bőrt, persze jó értelemben, tehát sima és puha tapintású lesz. Az illatáért meg egyenesen oda vagyok; én szeretem, ha jó illata van egy arcápolónak, mert az a lelkemre is hat :))