Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Clearskin Professional Fehér Agyagos Arclemosó, Arcradír és Maszk

4.5
Hozzáadva 2019.04.17.by

adellena

5 az 1-ben arcápoló: segít a pattanások kezelésében, segít mérsékelni az arcon jelentkező piros foltokat, nyugtatja és hidratálja a bőrt, segít kiegyenlíteni a bőrtónust, segít halványítani a pattanások nyomait.

• arclemosó, arcradír és arcmaszk
  • szalicilsavval és glikolsavakkal
  • exfoliálja a bőrt
  • segít kitisztítani az eltömődött pórusokat
  • szabályozza a faggyútermelést a matt arcbőrért

2020.01.24. 18:45

Arcmaszkként bevált, viszont radírnak gyenge. Kicsit csípi a bőrömet, nagyon mentolos és van egy fogkrém feelingje. Használhatatlannak nem mondanám, de vannak ennél jobb és bőrbarátabb alternatívák is.

2019.10.01. 20:31

Szerintem a pórusaimon már Isten sem fog segíteni, azonban ez egy nagyon jó radírozó nekem, bár igaz, hogy szivaccsal kombinálva, de pihi-puhi az arcom utána. Máshogy még nem próbáltam.

2019.04.23. 13:38

Tavaly nyáron használtam először, s akkoriban kimondottan elégedett voltam vele, mivel a nagy, pesti melegben rettentően izzadt, zsírosodott, és értelemszerűen fénylett az arcbőröm, amit egyenesen rühelltem. Én azidőtájt maszknak használtam, és egyszerűen imádtam, amint a 40 fokban frissítette és hűsítette a bőrömet! Nem beszélve arról, hogy mennyire üdévé, és szép tisztává tette a tekintetem is! Ezen felbuzdulva télire is beszereztem egyet, viszont azt kell hogy mondjam, bármennyire is zsíros a bőrünk, télire egyáltalán nem jó választás, nekem legalábbis biztosan, mivelhogy rettentően száraz lett tőle a bőröm, s éreztem hogy azonnali hidratálásra van szükség. Én akkor a nutraeffects mattító & hidratáló éjszakai gélkrémjét használtam, ami csak még jobban rondított a helyzetemen. Így a krém a kukában, a maszk pedig a nővéremnél landolt! Nyárra azonban tök jó kis választás lehet!

2019.02.01. 17:19

Szerintem arcradírként gyenge. Nekem arcmaszkként vált be. Hűsít, pattanásokat jól leszárítja, mattítja az arcomat.

2019.01.16. 19:53

A kedvenc arcmaszkommá nőtte ki magát ez a termék. Előtte már többet is próbáltam az Avonból, de igazán ennek van számomra a legjobb hatása. Tökéletesen megállja a helyét, szépen tisztít és radírként is megfelelő. Nem is beszélve a hűsítő hatásáról. Imádom!

2018.11.20. 19:45

Nagyon szuper. Legfőképp arcmaszknak használom és valami csoda. Nagyon jól frissít és nagyon puha lesz utána a bőröm. Ha kifogy mindenképp újra fogom venni! :)