Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Planet Spa Arcmaszk Szezámmag- és Szantálfaolaj Kivonattal

Hozzáadva 2014.09.01.by

csepelia

Segít feszesebb kinézetűvé és érzetűvé varázsolni a bőrt használat után.

2017.03.31. 07:14

Még anyukámnak vettem régebben,de nen használta, szóval most kipróbáltam. Nekem kicsit sem fogta meg az arcom, hidratált lett utána a bőröm. Könnyen lemosható, az illata is kellemes. Kiegyenlítettebb lett a bőröm utána, nem rossz szerintem.

2015.05.20. 07:26

Már többször hallottam az Avon Planet Spa termékcsaládról barátnőktől, kolléganőktől, sokan dícsérték, de mivel már volt otthon más márkájú bőrradír és maszk, eddig nem próbáltam ki. Egy hosszú, fárasztó nap után az egyik aluljárós Avonban láttam meg, épp akciós volt és hát 28 évesen nem árthat meg senkinek egy kis bőrfeszesítés sem, így megvettem. Az eladó/Avon tanácsadó hölgy semmit nem tudott róla mondani, bár azt azért sejtettem, hogy nem lesz csodaszer és nem simítja ki az összes pici ráncom. Még aznap ki is próbáltam, és azóta is 3x, de egyszer sem fogott be. Kellemesen hidratál, és jól eső érzés utána a bőrömnek, de semmi extra. Én amúgy nem bánnám, ha enyhén befogna, mert sajnos hulla sápadt vagyok (és nem a porcelánbőrű fekete hajú fajtából sajnos), és a barniítók szagát utálom és csúnyán kopnak, a szolit meg nem merném kockáztatni olyan mennyiségben, ami esetemben is látszana. Egy erős 3-ast kap.

2015.01.12. 16:45

Érdekes, hogy mindenkit befogott... :O Anyukám is rendelt ilyet, de őt egyáltalán nem fogta be, neki tetszik ez a maszk. Nem rossz ez, bár nem is "csodakrém". Ha fogna, az nyilván anyukámat is nagyon zavarná. Még nem sokat használta, kíváncsi leszek, hogy őt majd befogja-e..

2014.11.26. 10:40

Bekentem vele az arcom és amikor elmentem lemosni a kezemről a krémet észre vettem, hogy befogta az ujjam narancssárgára és alig akart lejönni, így aztán gyorsan lemostam az arcomról is....persze azt is befogta! Narancssárga lett tőle a bőröm!! Szerencsére időben észre vettem, így szappannal könnyen lejött. Nem értem hogy lehet ez?! Nem ajánlom, kicsit se!

2014.10.05. 18:54

NEkem is megfogta a borom!!!! Kezemen is, arcomon is! NAgyon gaz! Ilyen sz*rt hogy adhat ki az avon.... 0 csillagot erdemel... Mellesleg zavaro kicsit, hogy ez a termek ketszer szerepel a velemenyezheto termekeknel, a masik planet spa india nevvel. Az oldal szerkesztoi esetleg ezt tegyek rendbe. A velemenyem oda is beirom...

2014.09.08. 17:21

Én kb. 8 percig hagytam az arcomon, és akkor szembesültem vele, hogy az arcomat megfogta. Narancssárga lett a bőröm, amit testradírral ( Yves Rocher testradírja barackmag kivonattal) tudtam csak eltüntetni, de csak nagy nehezen. Szóval fájdalmas volt. Nem ajánlom senkinek.