Testápolók

Avon Skin So Soft Csillogó Testápoló Lotion SPF15 Enyhén Barna Bőrtípusra

4.3
Hozzáadva 2014.08.29.by

zdoreebaba

Használata gyönyörű, napcsókolta, egészséges kinézetű bőrt eredményez. SPF 15 fényvédőt tartalmaz. Fokozatosan ad színt: diszkréten napcsókolta bőr 1 használat után, akár 4 napi rendszeres használat után pedig a bőr természetesen barnának tűnik.

2019.06.07. 14:44

Hát az én hasam nem kockás, de ettől a krémtől narancssárga csíkos lett. Pedig eloszlattam, bedörzsöltem és hagytam beszívódni. Karon és lábon egyenlőre jól működik. Az illata nem a legjobb, de elviselhető.

2018.06.02. 18:13

Mikor először felkened a bőrödre tök finom illata van. Aztán 2-3 óra elteltével eszmétlenül bűzlesz tőle, mintha "szoli szagod lenne". De egyébként nem rossz kis krém.

2017.07.31. 08:31

Nagyon szeretem, gyönyörűen csillog a bőröm a napom.

2017.07.07. 18:39

Szépen barnit, diszkréten csillog, könnyü eloszlatni és hamar beszivodik, nyáron jol hidratál télen még nem használtam.

2016.09.23. 22:36

Használtam még évekkel ezelőtt az elődjét, na attól rettenetesen sárga és foltos lettem. Aztán javíthattak valamit az összetételen, mert tettem még egy próbát (akcióban kaptam valamihez), és már nem volt vele gond, enyhe, egészséges barna színem lett, nyári testápolónak megfelelt.

2015.07.08. 12:12

Egyszerűen imádom. Imádom az illatát és hogy egész nap érzem a bőrömön. Imádom, hogy gyorsan beszívódik. Imádom, hogy barnít anélkül, hogy elszínezné a ruhámat. Imádom, hogy a kényes bőröm jól reagál rá és nem irritálja. Imádom, hogy voltam napozni és ezzel a kis csodával tartom a színemet. Tökély.