blackcat00616
2015.08.27. 08:57
Nekem is csípte a bőrömet. Nem tudom, hogy ez így van-e kitalálva, vagy rendben van-e ez így!? Attól függetlenül nem rossz, elhasználom, ha már megrendeltem.
Utoljára szerkesztve: 2015.04.21. 15:58 - 2015.04.21. 15:57
Nagyon furcsa, hogy száraz bőrre ajánlják, de úgy csíp így, mint a fene >< Kb 5 perc és elmúlik, de 10 percig kell rajta hagyni az arcodon. Nehézkésen mostam le, de ez engem nem zavar. Ilyenkor már feszül az arcbőröm és krémért kiált :D Most direkt vártam vele, már 15 perce lemostam és ép h érzékenynek mondhatnám. Persze, nem azonnal teszi helyre a bőröd, így is heti 2-3 alkalmat javasol :) Eddig 4 csillag (a csípés miatt) de később még úgy írok róla :)