Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Parfümériák

Biotherm Aquasource Hydratant Gel Nappali Hidratáló Gél-Krém

Hozzáadva 2023.09.01.by

juditkaa70

A Biotherm hidratáló gél-krém egyik fő összetevője az aura levél, mely közismert ragyogásfokozó hatásáról és sötét foltokat, szeplőket elhalványító tulajdonságáról. A Biotherm ikonikus Life PlanktonTM összetevőjével együtt hosszan tartó hidratálást nyújthatnak a bőrnek és segíthetnek hozzájárulni a bőr természetes vízháztartásnak egyensúlyához.

13 490 Ft-tól

2021.10.05. 07:04

Nagyon szeretem a Biotherm termékeket, de ez a krém nem a kedvencem. 5-6 alkalommal használtam eddig, de pattanást okozott, pedig nem vagyok rá hajlamos. (A többi termékével elégedett vagyok.) Egyébként könnyen beszívódott.

2019.10.25. 10:42

Számomra hatalmas csalódás ez a krém. Órák múlva is fénylik tőle az arcom, az alkohol miatt felkenéskor a szememet is irritálja, ennyi pénzért többet vártam volna. Összesen két alkalommal kentem a fejemre, elsőre is kiábrándító volt, adtam neki még egy esélyt 3 hónap után, ennyi. Negyed ennyi pénzért sokkal jobb hidratálók vannak, amiben nincs alkohol sem. Egy éjszakai Spa mintával és egy szérummal együtt vettem, egyik sem nyerte el a tetszésem, nem leszek Biotherm-fan.

2019.04.21. 08:08

Az ára miatt biztos le lesz majd pontozva de ez valami elképesztően jó krém. Tág pórusú, miteszerekre es pattanasokra hajlamos bőröm van főleg az államom. Arctisztitó gélt, radírt, pakolást, tonikot majd ezt használom. Selymesen puhává varázsolja a bőrömet nagyon jól hidratál. Egy kis életet ad a bőrömnek. Láthatóan "megszépül" a bőröm tőle napinta kétszeres használat mellett. Szomorú vagyok hogy ilyen drága viszont ez miatt nem fogom le értékelni igy is 5 csillagot kap mert imádni való.