Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Rossmann

Christian Laurent Infusion Lifting Wrinkle Filler Cream 45+

Hozzáadva 2020.01.09.by

dorakrem

Ráncfeltöltő nappali-éjszakai krém érett bőrre. A fejlett dermoformula, a professzionális volumetrikus lifting kezeléshez hasonlóan, biztosítja a többdimenziós formáló és feltöltő működést, megnöveli az arcbőr térfogatát és feszességét.

• Az exkluzív fekete rózsa kivonat kisimítja a bőrt és aktívan védi a szabad gyököktől.
  • A PRO-RETINOL újraaktiválja a javító folyamatokat, radikálisan megújítja a kollagén struktúrákat.
  • A MATRIXY® 3000 stimulálja a bőrmátrix összetevőinek szintézisét, a ráncok kitöltését és növeli a bőr tömörségét.
  • 24K arany részecskék intenzív lifting hatásúak már az első alkalmazástól.
  • Az aktív összetevők infúziós alapú transzportja a legújabb generációs mikrotranszmitterekkel, az úgynevezett celluláris transzfert fokozókkal, lehetővé teszik az aktív összetevők pontos átvitelét a mély bőrrétegekbe és azok folyamatos, fokozatos felszabadulását.
  • Intenzív négyfokozatú anti-age hatás a bőr több szintjén: KORNEO-FUSION, IN-FUSION, DIFFUSION, ENDOFUSION.

Utoljára szerkesztve: 2022.12.01. 10:25 - 2022.11.16. 06:30

A jó vélemények miatt vettem meg. A márka máris bosszúsággal indított: a krém doboza négyszer akkora mint maga a termék. Ez elég átverősnek tűnik számomra és most már hatalmas elvárásokkal fordulok a krém felé. Jövök majd updatelni.Update: Én ugyan még nem vagyok 40 felett, megelőzés céljából szereztem be, illetve a mimikai ráncok csökkentésére.Mivel nem én vagyok a célközönség, lehet hogy emiatt nem látok nagy különbséget és az is lehet, hogy inkább hosszabb távon fejti ki a hatását.Egyelőre egy testes állagú, sárgadinnye illatú krém ami megfelelően hidratál.Update 2: most, hogy már használom egy rövid ideje, kibuknak a hibái: a szemhéjam bedagadt tőle és néhol kis piros irritációt okozott, emellett ha este bekentem vele az arcom, reggelre már úgy érzem ismét "szomjas" valami hidratálásra -télre tehát kevés. Kézkrémként fogom elhasználni és többet nem kísérletezek ezzel a márkával.

Utoljára szerkesztve: 2022.11.02. 12:47 - 2021.11.20. 13:29

IMÁDOM EZT A KRÉMET! Éjszakára az elmúlt lassan egy évben nem használtam mást annyira szeretem! :) Rossmannból szoktam beszerezni,pár havonta mindig leárazzák 20-30% kedvezmény van rajta+használom a kártyámat is ,így majdnem fél árban veszem meg, és akkor veszek 2-3 dobozzal,így nagyon jó árban is van. :) Első használatnál úgy éreztem nem leszünk jóban,mert nehéznek tűnt,de pár perc elteltével úgy szívta be a bőröm ,mint a szivacs.Azért zsíros bőrüek csak nagyon keveset használjanak belőle,mert amúgy is egy kb borsónyi mennyiség elég az arcomra,nyakamra. Nagyon jól viselkedik a szérumokkal is,már többel használtam,csak annyi a titok,hogy meg kell várni mindig amíg teljesen felszívja a szérumot a bőröm. Én imádom ár-érték arányban nagyon megéri.Biztos vannak több tízezer forintos krémek,amik többet tudnak nála,de azokat én nem engedhetem meg magamnak. Viszont a Nivea,L'oreál és a többi drogériás krémet szerintem simán veri.:)

2021.04.23. 22:53

Mintát kaptam valamelyik rendelésemhez. Először egy zsírosabb krém érzetét adta, viszont bemasszírozás után, bársonyos lett a bőröm tőle. Simító hatás azonnal látszódik, és egységes lett az arcbőr. Jónak tűnik. 👌

2020.01.05. 17:39

Eléggé megviseltnek éreztem a bőröm, úgyhogy leradíroztam majd ezt a krémet tettem fel és nagyon kellemes meglepetésben volt részem. Állagát tekintve kellemes, nem túl zsíros krém, enyhe de finom illattal. Gyorsan beszívódott, nem hagyott maga után ragacsos érzetet, sem pedig azzal fajta kellemetlen tulajdonsággal nem rendelkezik, ami olyan mintha felragadna, mintha beszívódna, majd pedig simán lepereg, azaz ledörzsölhető a bőr felszínéről. Ám a mi még jobban meglepett, hogy azonnal lehetett látni a ránckisimító hatást, aminek nagyon örültem. Úgy néz ki, hogy jó lesz, ezt jellemzően már az első használat során szoktam tudni az előzőek alapján. Éjszakai és nappali krém egyszerre ami javítja a helyzetet, hiszen nem kell több tégellyel vinni utazásra , ami nálam nagy előny. Az ár érték arány ebben az összefüggésben már jóval szimpatikusabb. Ugyan a drogériá(k)ban kapható, Interneten olcsóbban is beszerezhető. Újra vásárolnám.