evolet
Láthatóan csökkenti a bőrpír és pattanások méretét.
Kiszerelés: 15 ml
Utoljára szerkesztve: 2012.01.03. 11:33 - 2011.12.02. 19:27
2 hete használom éjszakánként, nálam a bőrpírcsökkentő hatás jobban érvényesül, a szalicilsav hámlasztó hatása nem igazán, és egyelőre nem javított a bőrképemen, bár nem is a pattanások miatt vettem, inkább valamiféle pórustisztító hatást vártam. Gondolom a növényi kivonatok valamilyen remélt pozitív hatás miatt vannak benne, bár lehet csak az illat miatt, próbáltam utánanézni, de csak azt találtam, hogy az egyik nem ajánlott azoknak, akik allergiásak a parlagfűre.Update: még pár hét használat után adnom kell neki még egy csillagot a nagyszerű gyulladásgátlásért, biztos, hogy újraveszem:)