Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
wishes
A szemkörnyék akár 4 hét alatt megfiatalodik. A szarkalábak és szem körüli ráncok 12 hét alatt drámaian csökkennek.
Utoljára szerkesztve: 2020.01.08. 09:48 - 2020.01.08. 09:47
Húú, hát meglepődve tapasztaltam, hogy már az első néhány használatot követően mennyivel hidratáltabb, élettel telibb a szemkörnyékem. Koromnál fogva még könnyedebb állagú szemkörnyékápolókat használtam, de mivel volt egy szemműtétem, ami miatt hetekig nem használhattam a szemkörnyékemre semmilyen kozmetikumot, illetve mindenféle szemcseppek és a hideg is eléggé kiszárította, ezért gondoltam, hogy egy kúra jelleggel benevezek valami erősebbre és nem bántam meg. Én sem gondolom, hogy önmagában majd egy krém mindent megszüntet és eltávolítja az összes problémát, az alvás, a folyadékfogyasztás, genetika és még ki tudja mi minden befolyásolja a bőr állapotát, de azt kell mondjam, hogy az eddig használt termékeimhez képest messze ez a legjobb szemkörnyékápoló, persze nyilván abban az árkategóriában, amit még csak-csak megengedhetek magamnak. Nem egy olcsó termék ettől függetlenül, viszont nekem imponál, hogy többek között parfümmentes. A csomagolása is nagyon szép, letisztult igényes, bár ez a tégelyes kiszerelés szemkrém esetén nem a kedvencem. Összességében pozitív csalódás, mert az All about eyes nem gyakorolt kb semmilyen hatást a bőrömre, így mérgemben egy időre le is engedtem a márka bőrápolási termékeit, de ez most egy jó befektetésnek bizonyult.
Utoljára szerkesztve: 2019.03.23. 22:23 - 2019.03.03. 13:26
Nagyon kedvelem a szetteket, mert mindig tartalmaznak az ismert termékek mellett olyat, amit szívesen kipróbálok. Így jutottam most is egy 5 ml-es tégelyes mintához, ami a teljes kiszerelés harmada.Hogy visszafiatalította-e az 5 ml a szemkörnyékemet? Persze hogy nem, nem is gondoltam ilyen gyors és frenetikus hatásra.Ugyanakkor már ez a pár ml is érzékeltette, hogy egy jó termékről van szó, amit máskor is szívesen használnék, mivel nagyon kellemes érzés viselni, gyorsan felszívódik és megfelelő hidratálást biztosít. A márkától megszokottan illatmentes, ami nálam külön pozitívum. Nem így a tégely, amibe a teljes méret is kerül.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.02. 01:36 - 2017.06.20. 20:56
Ha ránctalanításról van szó, nem hiszek a szemkrémekben, a már meglévő dinamikus ráncokon már semmi nem segít, csak egy jó plasztikai sebész, meg a Botox. A megelőzésben nagy szerepe van a megfelelő ápolásnak, de a genetika az genetika, azt semmilyen krémmel nem lehet felülírni. Épp ezért vagyok nagyon szkeptikus a szemkrémek terén, és nem is vagyok hajlandó 1-2 ezer Forintnál többet költeni szemkörnyékápolóra. DE. Kipróbáltam a Repairwear laser focus szemkörnyékápoló krémet, és azt kell mondanom, egy csoda. Nem, nem tünteti el a szarkalábakat, de valahogy sokkal tömörebb, ruganyosabb a szemem körüli bőr, mióta ezt használom. Jellemzően estére mindig mélyebbek a szemem körüli ráncok, ezzel a krémmel ez a jelenség is sokkal lágyabb. Az összetétele is nagyon rendben van, azt hiszem, ha elfogy az 5ml-es minta, ami amúgy meglepően sokáig kitart, megveszem a teljes kiszerelést.
2017.01.08. 18:12
Testes krém jól ápol a termék mintáját használom ami úgy tünik sokáig elég lesz hosszú távú hatására kiváncsi leszek
2016.11.05. 20:42
Nekem is kis mintamókusom van belőle. Az igazi ránctalanításban én nem hiszek, már amennyiben a krémek ilyen jellegű hatására gondolok. Ha víz- és zsírhiányos a szemkörnyékünk, akkor egy jól hidratáló krém is segíthet, de ugye ez nem ránctalanítás. Már hetek óta használom ezt a krémet, tényleg testes, jól ápol. Szeretem, de az ára botrányos. Ennyit nem ér, mert ez is igazából csak hidratál, ha valóban ennyibe kerül, akkor már inkább az ANR balzsamos szemkrémjét választom, mert az nekem sokkal jobban bevált. Az ár/érték arány miatt nálam ez csak 4 csillag.
2016.04.28. 11:02
Nekem is mintám van belőle,de régóta használom,sokáig kitart,így merek véleményt mondani róla.Jól esik használni,mert sűrű,testes krém.A szememet nem irritálja,de hát ez a Clinique-nél alap.A szarkalábakkal viszont az égvilágon semmit nem csinál.De meggyőződésem hogy arra két "szer" létezik:sok folyadék és sok alvás :) Bajban vagyok a pontozással...nem kifejezetten rossz krém,de ha azt nézem,mit ígér...csak 3 pont.