Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
szaboszaffi
Két innovatív hidratáló egy tégelyben. A sűrű krém megújítja a bőrfelszín textúráját és napról napra építi ki a bőr kívánt tömörségét. A krémzselé pedig korszerű peptidekkel fiatalítja meg a megváltozott arcot.
2021.06.02. 14:56
Nem rossz, de többet vártam.Zsíros filmes utóhatású nekem. Illata élesztőre emlékeztet :(Allergiás tüneteket is felfedeztem. Nem veszem újra.
Utoljára szerkesztve: 2020.12.13. 16:50 - 2020.12.13. 16:38
A Clinique marketingesei nagyon jó fantázianeveket találnak ki a termékeiknek, az biztos. Olyan csodára, amit a név sugall, egyik krém sem képes. Mindekettőből (revolumize/resculpt) mintát kaptam, 15 ml kiszerelésben. Előszőr persze próbáltam teljes arcra, de zsíros bőrre nem jó, én inkább normál vagy szárazabb bőrre ajánlanám. Fénylett tőle a bőröm, túl zsírosnak éreztem. Szemkörnyékre, a nyakamra és néha a homlokomra kenegettem, így szinte 3 hónapig elég volt. Mivel már egy ideje használok peptides, retinolos meg egyéb szérumokat, ez a krém semmi újat nem nyújtott. Tele van mindenféle jóval, de nekem már alapból sok jó kence van a rutinomban és azok után ez a krém már semmit nem csinált. Túlárazott, ahogy a Clinique termékek nagyrésze. Elfogyott, de egyáltalán nem hiányzik a rutinomból, így nyílván nem venném meg. Ennyi pénzért már egy kisebb csodát várnék egy krémtől, de ez közelében sincs semmi ilyesminek. :)